
Harbutt, Juliet : Sajtok
Egy értékes kalauz a sajtok világába, segítség az ízlésnek, az alkalomnak megfelelő sajtok megfelelő kiválasztásához. Lágy, friss, natúr, félkemény, kemény, kékpenészes és különleges sajtok, a készítési eljárások sokfélesége ismerhető meg egy igazi ínyenc szakértő segítségével. Tanácsok és tudnivalók a sajtok kiválasztásáról és felszolgálásáról, a tökéletes sajttál összeállításáról, a bor és a sajt párosításairól
Hasonló könyvek
Gofri
Legyen szó kedélyes, családi körben eltöltött délutáni kávézgatásról vagy gyermekünk szülinapi zsúrjáról, a gofri mindig sikert arat. Igazi kedvence nemcsak a fiatal, de az idősebb k
Sajtok nagy könyve
Mi a sajt * Sajtlexikon * Sajt a konyhában * Hidegkonyha sajttal * Saláták * Sajt a levesben * Tojás, pirítós és felfújtak * Tészta, kukorica és rizottó * Hal, hús, szárnyas * Zöldség
Csibefalatok
Szakácskönyvünk minden receptjét először 1000 háztartásban kipróbálták. Az így összegyûjtött tapasztalatokat, tippeket dolgozták fel neves mesterszakácsok. Étvágygerjesztő fotókka
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés
Fondü falatok
Kellemes élmény a fondü parti. E könyv számtalan - változatos ízekkel készülő - különleges receptötlettel járul az összejövetel sikeréhez.
Sportok könyve
Minden, amit csak tudni óhajtunk a világ több mint 200 nagy sportjáról, a legapróbb titkok és ismeret is megtalálható ebben az egyetlen könyvben szóval, képpel, ábrával.