Halas finomságok
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Milyen italt keverhetünk meglévő készletünkből? Csak esti ital a koktél? Reggeli specialitásokat is mixelhetünk? E kérdésekre válaszolva, könyvünk az alapanyagok szerint csoportosítja a koktélokat, az egyes napszakokhoz illő összeállításban.
Szerző: Péter Jánosné
Ebben a füzetben a Magyarországon található vadakból készíthető 100 étel receptjét találja meg a kedves Olvasó.
Szerző: Liscsinszky Béla
Az előételtől a gyümölcshabos desszertig, a majorannától illatozó ludaskásától a könnyû zöldséges raguit kedvére válogathat belőle mesterszakács vagy kezdő, az ételek elkészítése nem kíván túl nagy gyakorlatot. A receptek leírása szemléletes, nem hiányoznak belőle a legalapvetőbb mûveletek, fortélyok sem. A szerz
Szerző: Hargitai György
A kiadvány, a Zöldalma Kiadó gondozásában jelent meg. Szerzője több mint negyven szakácskönyvet írt. A szakácskönyv célja, a Fortunate Kft. által gyártott lapított gabonapelyhek, puffasztott gabonatermékek felhasználásának népszerűsítése, a hagyományos magyar ételek körében. Minden oldalon, színes illusztrációkkal mutatja be a
Szerző: Unger Károly
Ezúton szeretnénk felhívni minden háziasszony figyelmét a Farm Frites burgonyákra, melyek könnyen és gyorsan elkészíthetők. Könyvünk segítségével igen változatos és ízletes formában készítheti el az ételeket.
Szerző: Oetker Dr.
Dr. Oetker kezdőknek és a főzésben jártas háziasszonyoknak közel 200 rafinált és különleges fogást kínál. Csábító előételeket, fantáziadús főételeket hallal, hússal, szárnyasokkal és vadhúsokkal. Ízletes köreteket, ropogós salátákat és zöldségeket, könnyű túró- és tojásételeket. Gyümölcsös desszerteket - egyszóva
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok találhatók benne. Kutatók több száz kísérlettel bizonyították, hogy a halfogyasztás csökkenti a koleszterinszintet, s a hal húsában lévő zsiradék
Szerző: Stahl Judit
Imádok enni, és ezért imádok főzni.Bár gasztronómiai szenvedélyemtől hajtva tanultam cukrászatot, és lelkesen elvégeztem egy külföldi szakács-iskolát, mégis önmagamat leginkább hivatásos evőnek tekintem. Éppen emiatt hiszem és vallom, hogy a főzés nem a lépésről lépésre követendő és szigorúan betartandó szabályok garmadáj
Életemód, gasztronómiai könyvek