BOOKS: 5635
8/9633368994.jpg

Koktélok minden alkalomra

Milyen italt keverhetünk meglévő készletünkből? Csak esti ital a koktél? Reggeli specialitásokat is mixelhetünk? E kérdésekre válaszolva, könyvünk az alapanyagok szerint csoportosítja a koktélokat, az egyes napszakokhoz illő összeállításban.

8/9639418009.jpg

Vadételek

Szerző: Péter Jánosné

Ebben a füzetben a Magyarországon található vadakból készíthető 100 étel receptjét találja meg a kedves Olvasó.

8/9635478215.jpg

Főzzünk magyarul

Szerző: Liscsinszky Béla

Az előételtől a gyümölcshabos desszertig, a majorannától illatozó ludaskásától a könnyû zöldséges raguit kedvére válogathat belőle mesterszakács vagy kezdő, az ételek elkészítése nem kíván túl nagy gyakorlatot. A receptek leírása szemléletes, nem hiányoznak belőle a legalapvetőbb mûveletek, fortélyok sem. A szerz

6/9632046759.jpg

Pehelykönnyű finomságok

Szerző: Hargitai György

A kiadvány, a Zöldalma Kiadó gondozásában jelent meg. Szerzője több mint negyven szakácskönyvet írt. A szakácskönyv célja, a Fortunate Kft. által gyártott lapított gabonapelyhek, puffasztott gabonatermékek felhasználásának népszerűsítése, a hagyományos magyar ételek körében. Minden oldalon, színes illusztrációkkal mutatja be a

nopic.jpg9/9789639497047.jpg

100 étel farm frites burgonyából

Szerző: Unger Károly

Ezúton szeretnénk felhívni minden háziasszony figyelmét a Farm Frites burgonyákra, melyek könnyen és gyorsan elkészíthetők. Könyvünk segítségével igen változatos és ízletes formában készítheti el az ételeket.

nopic.jpg6/9639476012.jpg

Mr. mixer

Szerző: Willmann András

5/9639485029.jpg

Receptek a javából

Szerző: Oetker Dr.

Dr. Oetker kezdőknek és a főzésben jártas háziasszonyoknak közel 200 rafinált és különleges fogást kínál. Csábító előételeket, fantáziadús főételeket hallal, hússal, szárnyasokkal és vadhúsokkal. Ízletes köreteket, ropogós salátákat és zöldségeket, könnyű túró- és tojásételeket. Gyümölcsös desszerteket - egyszóva

4/9638624764.jpg

Halak szakácskönyve

A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok találhatók benne. Kutatók több száz kísérlettel bizonyították, hogy a halfogyasztás csökkenti a koleszterinszintet, s a hal húsában lévő zsiradék

6/9635306607.jpg

Enni jó!

Szerző: Stahl Judit

Imádok enni, és ezért imádok főzni.Bár gasztronómiai szenvedélyemtől hajtva tanultam cukrászatot, és lelkesen elvégeztem egy külföldi szakács-iskolát, mégis önmagamat leginkább hivatásos evőnek tekintem. Éppen emiatt hiszem és vallom, hogy a főzés nem a lépésről lépésre követendő és szigorúan betartandó szabályok garmadáj

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek