BOOKS: 5635
9/9789639731240.jpg

Piskóták és más sütemények - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

A piskótafélék bármelyike lehet ebéd, vacsora nagyszerű zárófogása, de a minden alkalomra kiváló édességek maguk is a középpontba kerülhetnek egy-egy ünnepi kávézás vagy csupán egyszerű délutáni kávé-tea mellett. Könyvünk receptválogatása lehetőséget nyújt arra, hogy vendégeit akár genovai piskótatortával, akár hűtött, ..

9/9789639731233.jpg

Muffinok - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

A könnyen elkészíthető, illatos, laza tésztájú, frissen sült muffin az egyik legnépszerűbb sütemény. A kis-, közepes és nagyméretű formákban számtalan változatbanelkészíthető: édesen citrommal vagy bogyósgyümölcsökkel, fűszeresen olajbogyóval, rozmaringgal és sajttal. Ez a kötet bevezeti az olvasót jó néhány remek muffin el

1/9639731228.jpg

Mártások - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

Tudta, hogy rafinált mártásokkal, öntetekkel milyenkönnyű az egyszerűen elkészíthető ételekből iskülönleges ínyencséget varázsolni? A jól megfogalmazott receptleírások segítségével a fehér vajmártás, a remuládmártás vagy a vinaigrette elkészítése igazi élvezet lesz. A receptek között salátákhoz, hal-, hús- és tésztaét

9/9789639731288.jpg

Főtt tészták - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világábakalauzoljuk el az olvasót. A makaróni vagy a spagettimellett a töltött tortellini, ravioli vagy az óriáskagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változataitajánljuk, de megtanítjuk a friss házi pastakészítésének fortélyaira is. Érdemes kipróbálni a főtttésztákat felejthet

9/9789639731196.jpg

Édes csemegék - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

A jól kiválasztott édesség minden főétkezésmegkoronázása. Könyvünkben minden alkalomra találízlésének és konyhai tapasztalatainak megfelelődesszertet: angol mazsolás süteményt, osztrákcsászármorzsát, a hideg téli napokra narancsosgőzpudingot vagy csokoládés kalácsfelfújtat, a melegnyári napokra pedig hűsítő gyümölcsös fin

9/9789639731202.jpg

Egytálételek - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

Az egytálételeket szinte az egész világot mindenüttkedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők.Ez a könyv különböző országok különlegesen jóízűreceptjeit kínálja, mint a lazacos-rombuszhalasfricassée vagy a báránygulyás paradicsomszószban, amarhahús flamand módra vagy az angol lancashire-ibárányegytál ropogósra sü

9/9789639731295.jpg

Desszertek - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

A hétköznapi vagy az ünnepi étkezések, valljuk be, kevesebbet érnek egy jóízű zárófogás, egy igazidesszert nélkül. Az egyszerű bundás alma éppúgy méltóbefejezésül szolgálhat, mint a rakott gyümölcs.Választhatjuk az időigényesebb jéghideg málnafelfújtatvagy a meleg csokoládéfánkot is. A kötetben anemzetközi gasztronómia de

9/9789639731189.jpg

Aprósütemények - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -

Ismeri Ön a földimogyorókrémes vagy a festett kekszet?Ebben a könyvben különleges ínyencségeket talál a világ minden tájáról. Kipróbálásra érdemes az amerikaichocolate chip cookies, az olasz lágy amaretti vagy abécsi ujjak egy csésze kávéval, a hideg évszakokbanpedig a hagyományos mézeskalács és a karácsonyiaprósütemények sora

7/9631357006.jpg

Sajtos és gombás ételek - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

A `Frank Júlia konyhája` című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindkettő egészséges élelmiszer, amely számtalan variációban használható. Vannak közöttük drága és ritka fajták, de a mindennapi étkezéshez szüksége

6/9789636844806.jpg

1 tészta - 50 keksz - könnyen, gyorsan, finomat -

Szinte hihetetlen!Mindössze ötféle hozzávaló összegyúrunk- és kész is van a csodatészta, amit végtelenül sokféleképpen ízesíthetünk, fűszerekkel, diófélékkel, gyümölcsökkel. Kinyújtva és formára szaggatva, ujjal alakítva, kis golyókká formázva, töltve, vagy vastag, vékony, hosszú vagy rövid rudakká sodorva finom aprósüte

4/9636844815.jpg

Felfújtak és rakottasok - könnyen, gyorsan, finomat -

Egyszerűen jó formában: könnyen elkészíthetők, és ellenállhatatlanul finomak - a rápírult sajttól aranyló rakottasok, gratinok, kiadós felfújtak és könnyű szuflék ideális vendégvárók, ráadásul az egész család kedvencei. Jól kombinálva és finoman fűszerezve bármi bekerülhet a sütőbe. Ezután pedig már csak ki kell várni az ..

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek