Könyv kategóriák
Egy falat ... kína
A nagy népszerűségnek örvendő egy falat sorozat legújabb része a világ egyik legnagyobb konyhájába, Kínába kalauzol el bennünket A kínai konyha ízeit nemcsak ízeik vagy a jellegzetes kínai ízvilágért felelős hozzávalók különböztetik meg más konyháktól, hanem az ételek elkészítésének és tálalásának módja is. Kínában a
Zsirszegény sütemények - könnyen, gyorsan, finomat
Nem feltétlenül kell tejszín ahhoz, hogy egy szelet torta vagy süti élvezetes legyen. Aki egyszerre szeretne édesszájú és karcsú maradni, a marcipános csiga, az almatorta vagy az adventi torta receptjei között biztosan megtalálja az igazit: egytől egyik kevesebb, mint 30 százalék zsírt tartalmaznak!
Torták és más édességek - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -
Narancstorta, csokoládés éclair vagy millefeuilles:ezeknek az ínyencfalatoknak és a cukrászművészet számos más klasszikusának könnyen követhető leírását találja könyvünkben. Akár saját magát, akár vendégeitörvendeztetné meg az omlós, leveles vagy égetetttésztából készített, csokoládéval, friss gyümölcsökkelvagy könnyű ..
Téli ételek - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -
A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóanillenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves,mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasihúspástétom, esetleg elegáns bárányérmékfeketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéresrebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a télihónapok kulináris örömeit!
Reggeli falatok - főzőiskola inyenceknek - le cordon bleu -
Hagyományos vagy különleges, egyszerű vagy igényes eza kötet számos ízletes ötletet kínál reggelire ésvillásreggelire, amelyekkel kényeztethetjük magunkat,de elkápráztathatjuk vendégeinket is. A frisspalacsinta, a lazacos rántotta vagy a rákhússal töltött spenótttekercs a biztosan sikeres napindító falatok közé tartozik.
Életmód
Életemód, gasztronómiai könyvek