Könyv kategóriák
Diós, mézes, mákos ételek - receptvarázs - izletes ételek kezdőknek és haladókna
Szerző: Szepessy Vilma
Kenyér és bor - napsütötte izek
Szerző: Kútvölgyi Mihály
Az új sorozat megismerteti olvasóit azzal a móddal,ahogy eleink sütöttek, foztek, ettek és ittak, olyanalapanyagok felhasználásával, melyek ma isrendelkezésünkre állnak. A kenyér és a bor az emberszent táplálékai, melyeket csak jól és szeretettelszabad elkészíteni.
99 csirke- és pulykaétel 33 szines ételfotóval
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! Így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk a fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről. Most pedig, újabb tizenév múltán, úgy gondoltam,
Grillezés a kertben és a konyhában- húsok - halak - zöldségek - pácok - zöldség.
Szerző: Daiber, Claudia
A tartalomból:`Grillezés egykor és mostA barbecue ma: kedveltebb, mint valaha Grillezés a szabadban Grillkellékek ábécéje A szabadtéri grillezés szabályai Grillezés négy fal közöttKészülékfajták Grillezés és egészség A grillezés tíz aranyszabálya Receptek Húsok Halak és rákok Zöldségek Sajtok Gyümölcsök Kenyér Köret
Saláták és salátamártások - frank júlia konyhája
Szerző: Frank Júlia
A népszerű és különleges, konyhafogasra is felakasztható sorozat legújabb darabja, mely az idénynek megfelelően saláták és mártások izgalmas receptjeit tartalmazza.
Játékos falatok gyerekzsúrra
Szerző: Ries, Wolfgang
`Vigyázat vadnyugat!Lovagi tornaVarázserdőGigantikus grillpartiTündéri gyorsételekRémisztő halloweenpartiBohókás pizzapartiMintaív`
Életmód
Életemód, gasztronómiai könyvek