Lajos Mari-hemző Károly : 99 csirke- és pulykaétel 33 szines ételfotóval
“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! Így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk a fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről. Most pedig, újabb tizenév múltán, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megigazítsuk, kissé átdolgozzuk és újra kiadjuk ezt a nagy sikerű, sokaknak hiányzó könyvünket. A képek-receptek egy részét megújítottuk-kicseréltük. Feltüntettük az elkészítési időt és az ételek energiatartalmát.Változatlanul nagy fontosságot tulajdonítunk az egészséges(ebb) táplálkozásnak. Nincs könnyű dolga annak, aki a családban magára vállalja a főzés gondját, sok szempontot kell figyelembe vennie. Annyit mindenképpen megtehetünk, hogy egy kicsit jobban odafigyelünk arra, mi kerül a fazékba. Sarkalatos pont a hús, amelyet nagyon szeret a magyar ember: így általában kevesebbet kellene fogyasztanunk belőle, azt is körültekintő bölcsességgel, elő
Hasonló könyvek
99 kimélő étel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Ez a könyv nem a tilalomfákról szól,hanem a választás szabadságáról.Arról,h mit-mivel, potosabban a hagyományos,gyakran nehéz hozzávalókat milyen egészségesebb-kímélő tápanyagokkal ..
66 saláta
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó saláták elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,ho