BOOKS: 5635
9/9789639901254.jpg

Ünnepi ételek - süssünk, főzzünk 18.

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavátválogattuk össze. A belső oldalak színes, látványosfotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogyfinom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639901063.jpg

Karácsonyi ételek - az előételektől a desszertekig

Szerző: Kiss Gyula - Szabó Tamás - Németh Zsuzsa

Az esztendő legfontosabb ünnepén különös figyelmetszentelünk annak, hogy a szépen terített asztalunkra alegfinomabb ételsor kerüljön. Szokásos ilyenkor atöbbfogásos lakoma, a kiadós ételek és az illatos,finom sütemények. E könyv segítségével remek ízeketvarázsolhatunk a az ünnepi asztalra, kezdve azelőételektől a leveseken és

9/9789639729773.jpg

Burgonyás ételek - izvarázs -

Szerző: Clark, Pamela

A burgonya évszázadok óta az egyik legalapvetőbb éslegkedveltebb élelmiszer. Elkészítése nagyon egyszerűés ez mellett sokoldalú. A receptek sokszínűsége,változatossága is ezt bizonyítja - végi színes,ínycsiklandó fotókkal fűszerezve.

nopic.jpg2/5999882499284.jpg

A legfinomabb sütemények-haladóknak & ínyenceknek-50 receptkártya

Rendhagyó receptgyűjteményt vehet kézbe az, aki szereti, ha egy sütemény finomabbnál finomabb gyümölcsökből, könnyen beszerezhető alapanyagokból, egyszerűen és rövid idő alatt elkészíthető. Az ínycsiklandó finomságok tálalása előtt a Legfinomabb sütemények készítői gondoskodtak arról, hogy a receptek könnyen kezelhetőek és ..

nopic.jpg2/5999882499291.jpg

Csokoládé - 50 receptkártya - minden ételről szines fotóval

A csokoládés édességek adta örömöket senkinek sem kell bemutatni, ám az élvezetet fokozni lehet néhány tálalási fortéllyal és a munkafolyamat világos, lényegre törő leírásával. Mindezt megtaláljuk ebben a gyűjteményben. Az ötven receptkártyát tartalmazó praktikus fémdoboz olyan finomságok forrása, amelyeknek nem lehet ellenál

0/9789630957694.jpg

Csokoládés finomságok aranykönyve

Édes, keseru, csípos, folyékony, lágyan olvadó vagy szilárd: a csokoládé, mely valóban az `istenek eledele`, egy olyan kultusz tárgya, amely a századok során folyamatosan újjászületik, és arra ösztönöz, hogy újra meg újra megkóstoljuk a különbözo divatirányzatok szerinti formájában, megújuló összeállításokban.A kötet 300 fe

nopic.jpg3/9789633707739.jpg

Vasárnapi ebéd

Szerző: Ramsay, Gordon

Gordon Ramsay célja,hogy a közös családi és baráti főzés és étkezés ismét életünk fontos eseményévé váljon.

nopic.jpg3/9789633707753.jpg

Háromcsillagos séf

Szerző: Ramsay, Gordon

E könyv betekintést nyújt Gordon Ramsay csúcskonyhájába mindazoknak,akiknek nem áll módjukbanellátogatni éttermébe,és emlékeztető azoknak,akik jártak nála.

9/9789639710368.jpg

99 magyaros étel

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

“Milyen is a magyar konyha? Mitől más, mint a többi? Melyek azok a vonások, amelyek csak és egyedül rá jellemzőek? A magyar konyha befogadta és elfogadja, összeszelídíti és egy kicsit a maga képére igazítja, de békességgel megőrzi a szilaj pásztorélet és a kolostorkertek, a török és az örmény, az olasz és az orosz, a francia ..

9/9789639551236.jpg

Ünnepi finomságok

Receptek adventtől szilveszterig, kreatív díszítési ötletek, jobbnál jobb koktélok, ajándékozási tanácsok. Rendkívüli fotók, ínycsiklandó ételek, vendégcsalogató italok.

8/9789638734723.jpg

Életszakácskönyv szingliknek

Szerző: Polcz Alaine

`Ezt a szakácskönyvet azoknak írom, akik így vagy úgy, de egyedül élnek, egyedül főznek, egyedül étkeznek. Éppen ezért szeretném úgy megírni ezt a könyvet, hogy azok, akik szegények, de olcsón is jól akarnak, és tudjanak jól főzni, és olyanok is, akik jómódúak, vagy éppen gazdagok, és olyanok is, akik már eleve szeretnek főzni, ..

9/9789639729780.jpg

Gyors, tojásos ételek

Szerző: Pamela Clark

A tojás az egyik legkedveltebb étel a világon.Elkészítése nagyon változatos - omlettnek, keménytojásként, buggyantott tojásként, rántottaként iskedvelt, de az egyszerű salátákról és az elegánsszuflékról sem feledkezhetünk meg. Ha váratlanul kellételt varázsolnunk az asztalra, vagy csak rövid idő állrendelkezésünkre - a tojásos ..

0/9789630956062.jpg

Évszakok szakácskönyve

Szerző: Fitos Gyula

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit másképp, egy kicsit még jobb ízűre, de találunk új recepteket is, sőt az évszakoknak megfelelően össz

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek