Ünnepi ételek - süssünk, főzzünk 18.
Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavátválogattuk össze. A belső oldalak színes, látványosfotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogyfinom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.
Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavátválogattuk össze. A belső oldalak színes, látványosfotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogyfinom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.
Szerző: Kiss Gyula - Szabó Tamás - Németh Zsuzsa
Az esztendő legfontosabb ünnepén különös figyelmetszentelünk annak, hogy a szépen terített asztalunkra alegfinomabb ételsor kerüljön. Szokásos ilyenkor atöbbfogásos lakoma, a kiadós ételek és az illatos,finom sütemények. E könyv segítségével remek ízeketvarázsolhatunk a az ünnepi asztalra, kezdve azelőételektől a leveseken és
Szerző: Clark, Pamela
A burgonya évszázadok óta az egyik legalapvetőbb éslegkedveltebb élelmiszer. Elkészítése nagyon egyszerűés ez mellett sokoldalú. A receptek sokszínűsége,változatossága is ezt bizonyítja - végi színes,ínycsiklandó fotókkal fűszerezve.
Rendhagyó receptgyűjteményt vehet kézbe az, aki szereti, ha egy sütemény finomabbnál finomabb gyümölcsökből, könnyen beszerezhető alapanyagokból, egyszerűen és rövid idő alatt elkészíthető. Az ínycsiklandó finomságok tálalása előtt a Legfinomabb sütemények készítői gondoskodtak arról, hogy a receptek könnyen kezelhetőek és ..
A csokoládés édességek adta örömöket senkinek sem kell bemutatni, ám az élvezetet fokozni lehet néhány tálalási fortéllyal és a munkafolyamat világos, lényegre törő leírásával. Mindezt megtaláljuk ebben a gyűjteményben. Az ötven receptkártyát tartalmazó praktikus fémdoboz olyan finomságok forrása, amelyeknek nem lehet ellenál
Édes, keseru, csípos, folyékony, lágyan olvadó vagy szilárd: a csokoládé, mely valóban az `istenek eledele`, egy olyan kultusz tárgya, amely a századok során folyamatosan újjászületik, és arra ösztönöz, hogy újra meg újra megkóstoljuk a különbözo divatirányzatok szerinti formájában, megújuló összeállításokban.A kötet 300 fe
Szerző: Ramsay, Gordon
Gordon Ramsay célja,hogy a közös családi és baráti főzés és étkezés ismét életünk fontos eseményévé váljon.
Szerző: Ramsay, Gordon
E könyv betekintést nyújt Gordon Ramsay csúcskonyhájába mindazoknak,akiknek nem áll módjukbanellátogatni éttermébe,és emlékeztető azoknak,akik jártak nála.
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
“Milyen is a magyar konyha? Mitől más, mint a többi? Melyek azok a vonások, amelyek csak és egyedül rá jellemzőek? A magyar konyha befogadta és elfogadja, összeszelídíti és egy kicsit a maga képére igazítja, de békességgel megőrzi a szilaj pásztorélet és a kolostorkertek, a török és az örmény, az olasz és az orosz, a francia ..
Receptek adventtől szilveszterig, kreatív díszítési ötletek, jobbnál jobb koktélok, ajándékozási tanácsok. Rendkívüli fotók, ínycsiklandó ételek, vendégcsalogató italok.
Szerző: Polcz Alaine
`Ezt a szakácskönyvet azoknak írom, akik így vagy úgy, de egyedül élnek, egyedül főznek, egyedül étkeznek. Éppen ezért szeretném úgy megírni ezt a könyvet, hogy azok, akik szegények, de olcsón is jól akarnak, és tudjanak jól főzni, és olyanok is, akik jómódúak, vagy éppen gazdagok, és olyanok is, akik már eleve szeretnek főzni, ..
Szerző: Pamela Clark
A tojás az egyik legkedveltebb étel a világon.Elkészítése nagyon változatos - omlettnek, keménytojásként, buggyantott tojásként, rántottaként iskedvelt, de az egyszerű salátákról és az elegánsszuflékról sem feledkezhetünk meg. Ha váratlanul kellételt varázsolnunk az asztalra, vagy csak rövid idő állrendelkezésünkre - a tojásos ..
Szerző: Fitos Gyula
Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen szeretnek főzni. Fitos Gyula szakácskönyvéből kiderül, hogy a legegyszerűbb, legismertebb ételeket is megfőzhetjük egy kicsit másképp, egy kicsit még jobb ízűre, de találunk új recepteket is, sőt az évszakoknak megfelelően össz
Életemód, gasztronómiai könyvek