BOOKS: 5635
9/9789639901407.jpg

Feltétek - kóstoló 2.

A fÅ‘zelékek és a feltétek elválaszthatatlanok egymástól. Könyvünkben a jól ismert feltétektÅ‘l eltérÅ‘ választékból kívánunk „ízelítÅ‘t” nyújtaniÖnnek. Célunk az, hogy receptjeinkkel egyszerre adjunk tippeket a hagyományosabb ételek kedvelÅ‘inek (töltött dagadó, fÅ‘tt tojással készített kacsatepertÅ‘, töltött libanyak, StefÃ

9/9789639901391.jpg

Főzelékek - kóstoló 1.

A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak az eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta vagy a kelkáposzta-főzelék, tavasszal a lecsó, a zsenge zöldborsó- és zöldbabfőzelék, míg télen a szárazhüvelyesekből (bab, lencse, sárgaborsó)

9/9789639875456.jpg

Saláták és hidegtálak

Szerző: Szepessy Vilma

A modern hidegkonyhai ételek sokszínűségét mutatja be ez akönyv. A tavaszi és a nyári hónapok vitamindús, friss alapanyagaiból, számtalan variációban készíthetünk salátákat, hidegtálakat. Önálló főétel vagy könnyű vacsora szerepét is betölthetik, fogyasztásuk emeli étrendünk színvonalát, diétázóknak, vegetáriánusoknak i

nopic.jpg6/9786386247895.jpg

Arany fűszerek nagy könyve

Mintegy hatvanféle fűszer bemutatásán túl több száz finom étel receptjét is tartalmazza a téma klasszikusának számító könyv. Ismét reneszánszát éli a fűszerezés. Biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb kezdő háziasszony örömmel veszi, ha a fűszerek történetét és alkalmazásának számtalan módját megismerheti, nem is szólva a ..

8/9789638782809.jpg

Napfényes receptek 2. - a természetes életmódnak megfelelően

Recept-összeállításunk második számához érkeztünk el ezzel a füzettel, amely a tiszta növényi étrendhez készült. A „receptcsokor” ismét 84 receptből áll, melyek hét fejezetbe sorolva, a salátáktól a desszertekig gyakorlatilag a teljes ételpalettát lefedik. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recep

8/9789638782816.jpg

Napfényes receptek 1. - a természetes életmódnak megfelelően

Célunk e füzetecskével segíteni mindazoknak, akik étrendjüket a természetes életmód elveinek megfelelően szeretnék kialakítani. Igyekeztünk a gyűjteménybe kipróbált, jól bevált recepteket összegyűjteni, melyek a különböző ételféleségek széles skáláját fedik le a gabonakásáktól az édességekig. Ezekből válogatva a mindenn

1/9789631358292.jpg

Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye, és biztosíthatom a kedves olvasót, nem fogja megbánni, ha kipróbálja Å‘ket. A recepteket úgy igyekeztem leírni, hogy még az is el tudja készíteni Å

1/9789631357912.jpg

Könnyű sushi -

Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas népszerűségnek örvend. Ehetjük könnyű ebédként vagy nagyobb vacsora részeként, de vendégvárónak is tökéletes.Emi Kazuko Londonban élő, japán gasztronómiai író és újságíró 30 eredeti receptje alapján otthon is finom sushit és sas

9/9789639889408.jpg

A barbecue könyv

Szerző: Drennan, Matthew

A barbecue nem egyszerűen a grillezés amerikai elnevezése. A barbecue a szabadban rendezett ételkészítési esemény, fiatalok és idősebbek kedvelt szórakozása. A barbecue örömforrás és ízélmény mind a házigazda, mind vendégei számára. A zárt grillező segítségével lehetségessé válik a lehetetlen! Elkészíthetjük ki-ki legkedvelt

8/9789638696199.jpg

Napfényes receptek 3. - a természetes életmódnak megfelelően

A füzetben található receptek a tiszta növényi étrendnek megfelelÅ‘ alapanyagokból állnak, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevÅ‘t (húst, tojást, tejterméket). Igyekeztünk kerülni a finomított és mesterséges alapanyagokat is (a sót, cukrot, fehér lisztet, adalékanyagokat stb.), az elÅ‘zÅ‘ két számhoz képest azonban kevÃ

1/9789631358162.jpg

Tészták sütve, főzve - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

Habár az élelmiszerárak az egekbe szöktek, a tészta még abban az esetben is olcsó nyers-anyagnak számít, ha valamilyen egyéb élelmiszerrel, fűszerrel, zöldséggel, tejtermékkel, húsfélével vegyítjük, raguval keverjük, mártással öntözzük. Receptkönyvünk gondoskodik róla, hogy a háziasszony minél változatosabb tésztaételeket kÃ

2/9789632183452.jpg

A legjobb saláták - mesterszakácskönyvek -

Szerző: Hargitai György

A Mesterszakácskönyvek sorozat másodikként megjelent darabja, nem csak praktikus és könnyen elkészíthető receptjeivel okoz örömet, hanem a könyv kivitelével, a műnyomó lapokon található fotók mennyiségével és minőségével is.

8/9789638797308.jpg

Tészták - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Az olyan tésztafélék, mint a nudli vagy a kelt tészta már a Római Birodalom óta ismertek, és az európai konyhaművészet részei. Mára azonban az olasz és az ázsiai konyha jótékony hatására megújultak: modernebbek, mint valaha. Ebben a szakácskönyvben rengeteg nemzetközi tésztaspecialitásról olvashatunk – levesekről, előételekről

8/9789638777577.jpg

Tapas - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Akár apró snack egy pohár bor mellé, akár előétel vagy komplett menü, a tapas a mediterrán konyha legsokoldalúbb fogásai közé sorolható. Ebben a remek szakácskönyvben a legfinomabb klasszikus és modern receptek nagy választékát találhatjuk, amelyek kombinálásával kulináris fantáziánk szabadon szárnyalhat. A savanyúságként eltet

8/9789638797315.jpg

Sütés - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre

Az életben kevés csábítóbb dolog van a konyhából áradó friss sütemény illatánál! Ez a szakácskönyv elbűvölő kínálatot ad a világ pompás receptjeiből, amelyeket ni is egy szempillantás alatt megvalósíthatunk saját konyhánkban. A könyv valamennyi receptje könnyen elkészíthető, s különleges, friss és finom hozzávalókat hasz

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek