BOOKS: 5635
9/9789639633544.jpg

Francia bisztrókonyha

Szerző: Bourdain, Anthony

A klasszikus bisztrókonyha módszerei, receptjei és technikáiSzínes fotókkal illusztrált rendhagyó szakácskönyv a „Konyhafőnök vallomásai” szerzőjétől. Levesek, előételek, alapanyagok, húsok, csigák, halak, vadak, desszertek és a francia konyha alapreceptjei lehengerlő stílusban. Több mint szakácskönyv!

9/9789639710481.jpg

99 palacsinta 33 színes ételfotóval

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné a palacsintát. Ki édes, ki sós töltelékkel, összehajtva, feltekerve, batyunak formázva, rakottasként, metéltre vágva vagy tortaszerűen egymásra csúsztatva - falatka, előétel, levesbetét, köret, egytálétel, desszert vagy fenséges torta formájában. A variációk száma szinte végtelen, mindenkit ..

nopic.jpg8/9789638830609.jpg

4 évszak reform receptjei

Szerző: Kisa Judit

Számtalan bizonyíték támasztja alá,hogy ételeink mennyisége és minőségenagyrészt meghatározza egészségi állapotunkat,vitalitásunkat,közérzetünket.

9/9789639901414.jpg

Saláták - kóstoló 3.

A különféle salátákat általában húsételek és egytálételek mellé fogyasztjuk. Elképzelhetetlen a sült hasábburgonyával tálalt rántott szelet uborkasaláta nélkül, de ritkán feledkezünk meg az őszibarackkompótról, ha rizzsel körített bundázott csirkemellet tálalunk, vagy a céklasalátáról, ha tarhonyás lábszárpörköltet ké

9/9789639901438.jpg

Sütemények - kostoló 5.

Minden háziasszony fiókjában bizonyosan lapul néhány kézzel írt papírdarab, melyeken rokonoktól, barátnőktől lemásolt süteményreceptek olvashatók. A KÓSTOLÓ jelen kötetében ezeket igyekeztünk összegyűjteni. Népszerű, könnyen elkészíthető recepteket ajánlunk benne: válogathatunk habos, krémes, omlós sütemények és kelt tész

8/9789638809704.jpg

Kedvcsináló szakácskönyv

Szerző: Balogh Diána

Azoknak ajánlható elsősorban a szerzőpáros szakácskönyve, akik bár eddig a közelébe sem mentek a lábosoknak, sütőnek, most szeretnék meghódítani a gasztronómia birodalmát - de legalábbis szívesen átlépnének a határain. A kötetben ugyanis a mindnyájunk által jól ismert hazai konyha legalapvetőbb fogásainak készítési módját k

1/9789631358285.jpg

Vegás lettem!... muszájból -

Szerző: Schiffer Anna

Vegetáriánus szakácskönyv kezdőknekA szerző, Schiffer Anna nem hivatásos szakács, sőt, mint előző könyvének címében tréfásan állítja: utál főzni. Élete azonban úgy hozta, hogy egy komoly műtét után kénytelen volt áttérni a vegetáriánus életmódra. Keresgélt a könyvesboltokban, kutakodott interneten, tanácsot kért szakember

9/9789639731844.jpg

Emma asszony szakácskönyve

Ez a könyv nem egy könyv. Hanem számos.Receptkönyv, történelemkönyv, életmód-história, irodalomtörténet és nemes, veretes irodalom is, kedves, néha egészen csillogó stílben írt fejezetekkel, amelyekben ügyes versezetek is megbújnak olykor.Receptkönyv ez, persze, és mindenekelÅ‘tt; haszonnal böngészhetÅ‘; százával készíthetjük, fÅ

0/9789630959544.jpg

Nagyi szakácskönyve

Szerző: Papp Katalin

A magyar konyhát manapság kissé mostohagyermekként kezelik, mondván, hogy egészségtelen és nem felel meg a korszerű táplálkozás igényeinek. Nem kellene azonbanfeltétlenül behódolnunk a külföldi divatos ételeknek, hanem a magyar gasztronómia hagyományait követve, a korszerű igényeknek megfelelően átalakítva fogyaszthatnánk a magyar ..

0/9789630959193.jpg

Gyorsan finomat

A több mint 560 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagysikerű Világkonyha folytatása. A kötetben szereplő ételek legtöbbje 30 perc alatt elkészíthető. A recepteket 800 gyönyörű színes fotó illusztrálja.

6/9789636891534.jpg

1001 étel - amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche? Miért a makkal etetett sertés sonkája a legjobb aromájú? Mi a különbség a paradicsom és a tomatillo között?Ezekre és hasonló kérdésekre ad választ az 1001 ételt felölelő kötet, a világ legélvezetesebb élelmiszereinek, ho

9/9789639875470.jpg

Csábító házi sütemények 2.

Szerző: Pasch Julianna - Jámbor Mariann

A népszerű „Csábító házi sütemények” után egy újabb igényes kivitelű kötettel szeretnénk az édességkedvelők gyűjteményét gazdagítani. Ebben a könyvben hasonlóan finom, ínycsiklandó sütemények leírása található, számtalan kiváló minőségű fotó kíséretében. Újabb rengeteg kipróbált édes és sós ízű receptek vár

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek