
Bourdain, Anthony : Francia bisztrókonyha
A klasszikus bisztrókonyha módszerei, receptjei és technikáiSzínes fotókkal illusztrált rendhagyó szakácskönyv a Konyhafőnök vallomásai szerzőjétől. Levesek, előételek, alapanyagok, húsok, csigák, halak, vadak, desszertek és a francia konyha alapreceptjei lehengerlő stílusban. Több mint szakácskönyv!
Hasonló könyvek
Tahó konyha
Tudjuk, hogy amúgy Téged is érdekel, mi a francot eszel, csak közben az egész olyan bonyolult, meg drága... Jó, hát ennek nem dőlünk be, és Neked sem kéne! Ígérjük, mi nem fogunk minden
Paleokonyha
Manapság rendkívül népszerű a fogyni vágyók és az egészséges életmódra törekvők körében a paleolit diéta, melynek segítségével nem csupán a kilóktól szabadulhatunk meg, de nagyo
Zsidó konyha
Könyvünk legtöbb receptje a közép- és kelet-európai régióból való. Számos fogás érdekes és ízletes kiegészítője lehet azon olvasóink étrendjének is, akik először találkoznak e ..
Mexikói konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.Színpompás és csípős előétetek, apró falatok és fogások. Fűszeres töltött tortillák, színes levesek, gazdagon ízesített h
Thai konyha
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a környező országok hatásaival keveredik. E könyvben igazán hiteles forrásból ..