Könyv kategóriák
Magyaros ételek - süssünk, főzzünk 32.
Sorozatunkban különbözÅ‘ ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belsÅ‘ oldalak szÃnes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segÃteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.
Könnyű desszertek - süssünk, főzzünk 34.
Sorozatunkban különbözÅ‘ ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belsÅ‘ oldalak szÃnes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segÃteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.
Németország Ãzei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerÅ‘sÃtse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt felkeltse az érdeklidést. Mindeztegy olyan szakácsmester közvetÃtésével teszi, aki a magyar Köztársasági Elnök hivatalosszakácsaként, illetve számos, ..
Befőzés
Szerző: Eisenstock Ildikó
A tartalomból: Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben * Alma * Birsalma és birskörte * Bodza, bodzavirág * Cékla * Citrom * Cukkini * Cseresznye * Csipkebogyó * Dióbél, zöld dió * Egres, piszke * Eper, szamóca * Fokhagyma * Füge * Galagonya * Gesztenye * Gomba * Görögdinnye * Hagyma, medvehagyma * Karalábé * Karfiol * Káposzta * Kört
5 és kész! - Ãnyenc fogások alig néhány összetevÅ‘bÅ‘l
Szerző: Lane, Rachel
Ez a kivételes szakácskönyv 320 ételkülönlegességet kÃnál a modern konyha kedvelÅ‘inek. Valamennyi étel-ital Ãnycsiklandó, ám elkészÃtésükhöz nincs szükség ötnél több alapanyagra (néha készen kapható hozzávalókra). Amit ezen kÃvül még felhasználunk, az minden háztartásban megtalálható a kamrában vagy a hűtÅ‘ben: olaj, va
Budapest - city of flavours - angol
A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte hÃressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sÃ
Szegedi képes szakácskönyv
Szerző: Kovács Teréz
Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordÃtott", átdolgozott kiadása. Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.
SzÃv- és érbetegek nagy diétáskönyve
Szerző: Dr. Zajkás Gábor – Gyurcsáné Kondrát Ilo
A szÃv-és érbetegek diétás könyve nemcsak szÃv-és érbetegnek szól! A szÃvbetegségekben történÅ‘ elhalálozás ma is a vezetÅ‘ halálok a világon és hazánkban is! A könyv segÃtséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javÃtsanak az általános közérzetükön és megelÅ‘zzék a bajt! A betegséget mindi
Francia kulinária
Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy ilyen igazán terjedelmes könyv, mint ez, sem elég valamennyi felsorolásához. Az ország minden sarkában megl
Spanyol kulinária
Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az ország konyhájára: a paella és a tintahal, a vörösbor és a sangrÃa annyira elterjedt a spanyol konyha spe
Édes sütemények - süssünk, főzzünk 39.
Sorozatunkban különbözÅ‘ ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belsÅ‘ oldalak szÃnes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segÃteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.
99 zöldségtál - 33 szÃnes ételfotóval (új)
Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly
Amikor megjelenik a piacokon a sokféle zöldség, és a káprázatos látvány még a megrögzött „nem fÅ‘zÅ‘ket” is elveik feladására csábÃtja, gyakran elhangzik a kérdés: „Gyönyörű, de mit fÅ‘zzek belÅ‘le?” SegÃtek: aszerint, hogy mivel társÃtjuk és mennyit készÃtünk belÅ‘le, kitűnÅ‘ hideg vagy meleg előételeket, salátaféléket,
Magyar konyhaművészet - dvd melléklettel
Szerző: Hajni István És Kolozsvári Ildikó
Könyvünk a Magyar konyhát mutatja be egy új formában receptekkel és csodálatos képekkel. Minden recepthez megtalálható a kész étel fotója. A könyv magyar-olasz nyelvű egy könyvön belül. A Hunagarian Culinary Art cÃmű könyvünkben megtalálható ételek elkészÃtése látható a DVD. A DVD csak úgy, mint a könyv 4 nyelvű. ElsÅ‘sorban ..
Életmód
Életemód, gasztronómiai könyvek