BOOKS: 5635
9/9789639972186.jpg

Magyaros ételek - süssünk, főzzünk 32.

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

9/9789639972124.jpg

Könnyű desszertek - süssünk, főzzünk 34.

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

0/9789630686624.jpg

Németország ízei

Szerző: Bereznay Tamás

A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt felkeltse az érdeklidést. Mindeztegy olyan szakácsmester közvetítésével teszi, aki a magyar Köztársasági Elnök hivatalosszakácsaként, illetve számos, ..

2/9789632781549.jpg

Befőzés

Szerző: Eisenstock Ildikó

A tartalomból: Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben * Alma * Birsalma és birskörte * Bodza, bodzavirág * Cékla * Citrom * Cukkini * Cseresznye * Csipkebogyó * Dióbél, zöld dió * Egres, piszke * Eper, szamóca * Fokhagyma * Füge * Galagonya * Gesztenye * Gomba * Görögdinnye * Hagyma, medvehagyma * Karalábé * Karfiol * Káposzta * Kört

2/9789632890388.jpg

5 és kész! - ínyenc fogások alig néhány összetevőből

Szerző: Lane, Rachel

Ez a kivételes szakácskönyv 320 ételkülönlegességet kínál a modern konyha kedvelőinek. Valamennyi étel-ital ínycsiklandó, ám elkészítésükhöz nincs szükség ötnél több alapanyagra (néha készen kapható hozzávalókra). Amit ezen kívül még felhasználunk, az minden háztartásban megtalálható a kamrában vagy a hűtőben: olaj, va

3/9789633469699.jpg

Budapest - city of flavours - angol

A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte híressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sÃ

9/9789639881877.jpg

Szegedi képes szakácskönyv

Szerző: Kovács Teréz

Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordított", átdolgozott kiadása. Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.

9/9879639914573.jpg

Szív- és érbetegek nagy diétáskönyve

Szerző: Dr. Zajkás Gábor – Gyurcsáné Kondrát Ilo

A szív-és érbetegek diétás könyve nemcsak szív-és érbetegnek szól! A szívbetegségekben történő elhalálozás ma is a vezető halálok a világon és hazánkban is! A könyv segítséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javítsanak az általános közérzetükön és megelőzzék a bajt! A betegséget mindi

9/9789639731875.jpg

Francia kulinária

Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő Franciaország annyira gazdag finom, laktató, folyékony és szilárd, zamatos és édes ételkülönlegességekben, hogy még egy ilyen igazán terjedelmes könyv, mint ez, sem elég valamennyi felsorolásához. Az ország minden sarkában megl

9/9789639731882.jpg

Spanyol kulinária

Spanyolországot sokan szeretik napos tájai és fehér strandjai miatt, az ország azonban szenved is e szeretet miatt. A klisék mindig elszigetelt falatkákra korlátozzák a valóságot, ami a spanyol kultúrára ugyanúgy érvényes, mint az ország konyhájára: a paella és a tintahal, a vörösbor és a sangría annyira elterjedt a spanyol konyha spe

9/9789639972117.jpg

Édes sütemények - süssünk, főzzünk 39.

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

5/9786155008634.jpg

99 zöldségtál - 33 színes ételfotóval (új)

Szerző: Lajos Mari - Hemző Károly

Amikor megjelenik a piacokon a sokféle zöldség, és a káprázatos látvány még a megrögzött „nem főzőket” is elveik feladására csábítja, gyakran elhangzik a kérdés: „Gyönyörű, de mit főzzek belőle?” Segítek: aszerint, hogy mivel társítjuk és mennyit készítünk belőle, kitűnő hideg vagy meleg előételeket, salátaféléket,

8/9789638869487.jpg

Magyar konyhaművészet - dvd melléklettel

Szerző: Hajni István És Kolozsvári Ildikó

Könyvünk a Magyar konyhát mutatja be egy új formában receptekkel és csodálatos képekkel. Minden recepthez megtalálható a kész étel fotója. A könyv magyar-olasz nyelvű egy könyvön belül. A Hunagarian Culinary Art című könyvünkben megtalálható ételek elkészítése látható a DVD. A DVD csak úgy, mint a könyv 4 nyelvű. Elsősorban ..

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek