Eisenstock Ildikó : Befőzés
A tartalomból: Zöldségek, gyümölcsök ábécésorrendben * Alma * Birsalma és birskörte * Bodza, bodzavirág * Cékla * Citrom * Cukkini * Cseresznye * Csipkebogyó * Dióbél, zöld dió * Egres, piszke * Eper, szamóca * Fokhagyma * Füge * Galagonya * Gesztenye * Gomba * Görögdinnye * Hagyma, medvehagyma * Karalábé * Karfiol * Káposzta * Körte * Málna * Meggy * Narancs, mandarin * Őszibarack * Padlizsán * Paprika, zöldpaprika, paradicsompaprika * Paradicsom, zöld * Rebarbara * Ribiszke * Sárgabarack, kajszi * Sárgadinnye * Spárga * Szeder * Szilva, ringló * Szőlő * Tök, csillagtök, sütőtök * Uborka * Zöldbab * Függelék * Befőzési naptár * Receptkeresők
Hasonló könyvek
Az alma - a növény és receptek
Szerző: Eisenstock Ildikó
Az alma, a Paradicsom tiltott gyümölcse, a több ezer éves történet szerint Éva kezében a csábítás eszköze, az egyik legfontosabb gyümölcsünk. Szinte mindenütt megterem, termesztik is
Maradéktalanul
Szerző: Eisenstock Ildikó
Ötletek, tippek a maradék alapanyagok és elkészült ételek felhasználására.
A gesztenye - házi praktikák, növények és receptek
Szerző: Eisenstock Ildikó
A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi gyógyászatban is.A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagair