Finom falatok a nagyitól
A könyv olyan kipróbált ízletes recepteket tartalmaz, amelyből leginkább a hagyományos, de a modern konyha kedvelői is kedvükre válogathatnak.
A könyv olyan kipróbált ízletes recepteket tartalmaz, amelyből leginkább a hagyományos, de a modern konyha kedvelői is kedvükre válogathatnak.
Szerző: Mccloskey, Jess
Ez a receptgyűjtemény segítő kezet nyújt mindazoknak, akik szeretnének saját készítésű, ehető ajándékokkal kedveskedni szeretteiknek-legynek ők csokoládéimádók vagy a csípős ízek rajongói.
Szerző: Oliver, Jamie
Könnyed variációk spanyol, olasz, svéd, marokkói, görög, és francia nemzeti ételekre.Különleges receptek könnyedén!Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettől vezérelve befizettem egy marokkói repülőútra és eltöltöttem néhány rövid, de csodálatos napot Marrakechben. A mar
Szerző: Roux, Michel
Csupa könnyen elsajátítható recept található ebben a nagyszerű gyűjteményben amely minden klasszikus tésztareceptet a lehető legegyszerűbben mutat be. A csúcsséf, Michel Roux /3 Michelin csillag!/ tudása a klasszikus francia iskolában csiszolódott és több mint 30 évnyi tapasztalattal és óriási gyakorlattal rendelkezik a tésztakészít
A megfelelő táplálkozásra törekvés során sokan esnek abba a hibába, hogy szinte állandó diétát tartanak, miközben nem is tudnak róla, hogy vércukorszintjük veszélyesen megemelkedhet vagy lecsökkenhet. Annyit érzékelnek mindössze, hogy ingerlékenyek, gyakran fáj a fejük, és úgy érzik "meghalnak" egy falat csokis sütiért. Pedig a r
Élvezze előnyeit a forradalmian új, s mégis a hagyományos ízeket felfrissítő receptgyüjteménynek, mely nagy hasznára válik mind a kezdő, mind a gyakorlott szakácsoknak. Nagyanyáink idejében még nem voltak félkész ételekkel megrakodott polcok a bevásárlóközpontokban, s a pizzafutárt sem tudták felhívni telefonon, ha váratlan vendé
MAGYAR KONYHA EGYSZERŰEN. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy meglepje barátait és családját. A könyv mellé most a díszdobozba egy zenei összeállítást helyeztünk el Folk zenékből összev
Szerző: L. Kelemen Gábor
A világ legjobb borairól, borpincéiről, borászairól szól sok szép fotóval
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Szerző: Gundel Károly
E könyvecske 1934-ben először németül, majd angolul, később franciául jelent meg, sőt néhány receptje japánul is. Csak ezek után adták ki magyarul, majd a szerző halála után oroszul, csehül és olaszul.A mű sikerét bizonyítja, hogy első megjelenése óta számos kiadást ért meg, és szakmabeliek, valamint szakmán kívüliek százezre
Ez a kötet a családi étkezések tradicióját kívánja újraéleszteni. Az olvasó 1001 ízletes receptet talál, melyek segítenek kellemesebbé tenni az együtt töltött pillanatokat. Ebben a szakácskönyvben minden alkalomra megtaláljuk a megfelelő receptet, legyen szó családi ünnepről vagy könnyű, gyors vacsoráról.
A francia cukrászdák és pékségek mesés habkönnyűpéksüteményeit, lekvárokkal, dzsemekkel töltött puffancsait,a krémes, cukor- és csokimázas finomságait, a tortákat,pitéket, réteseket, az édes leveles tésztákat és a roládokatvarázsolja otthonunkba ez a nagyszerű receptgyűjtemény
Az étlapokon, receptkönyvekben gyakran találkozhatunk olyan ételekkel, melyek ismertemberek nevét viselik. Kötetünkben 60, híres magyarokról elnevezett ételt mutatunk be.Az adott híresség életrajza mellett a nevét viselő étel elkészítését is ismertetjük.
Szerző: Reinhard, Tonia Ms,rd
Amit eszel, azzá leszel! tartja a hippokratészi szállóige,és sok igazság van benne. Az ipari előállítású élelmiszerekés a hatalmas választékkal bombázó bevásárlóközpontokkorában egyre fontosabbá válik, hogy tudatosanválogassunk az elénk kerülő alapanyagok között.E nagyszerű kiállítású képeskönyvet fellapozva megtalálju
Életemód, gasztronómiai könyvek