BOOKS: 5635
3/9789633102015.jpg

Spíler - főzz le mindenkit!

Szerző: Zsidai Roy – Darida Benedek

A Gasztroforradalom című kötet szerzője, Zsidai Zoltán „Roy” sikeres, a magyar gasztronómiában étteremtulajdonosként alkotó üzletember, aki markáns életfilozófiáját kívánja megosztani az olvasókkal. Zsidai formabontó, olykor provokatív gondolatai olyan rendszerré állnak össze, amely egyszerre próbálja megfogalmazni az élet, az é

3/9789633105849.jpg

Budapest bites

Szerző: Mautner Zsófia

Hazánk legismertebb gasztrobloggere nem kevesebbre vállalkozott legújabb, angol nyelvű szakácskönyvében, mint hogy bemutassa a mai magyar konyhát a külföldiek számára – a gulyáson innen és túl.

3/9789633042892.jpg

Nagy teakönyv

Szerző: Gaylard, Linda

Több mint 100 recept! Hogyan emelhetjük magasabb szintre a tea élvezetét? Készüljön gyógynövényből vagy a világ legnépszerűbb keverékéből, érdemes megtanulni a tökéletes forrázat elkészítését, és elsajátítani a teakóstolás művészetét. A Nagy teakönyv elkalauzol a legfontosabb termelő régiókba, bemutatja a főbb teafajták

3/9789633551950.jpg

Otthonos ízek - 100 klasszikus recept - szeretteid örömére

Szerző: Oliver, Jamie

találod. Jelszavam itt: az otthonos ízek. A receptek többsége a 15 vagy 30 percesekhezképest nem éppen szupergyors: hosszú nyári estékre, begubózós téli napokra,hétvégékre, nagy társasági és családi összejövetelekre, ünnepekre való. Ehhez akönyvhöz olyankor nyúlsz majd, ha valami igazán különlegesre vágysz – ezek areceptek az Ã

3/9789633411438.jpg

Egyszerűen buday

Szerző: Buday Péter

Ebben a könyvben sokféle étel szerepel. Pontosan azért, mert manapság már nem határolható el egymástól annyira jól láthatóan az utcai, a vendéglői, az elegáns éttermi, vagy akár az étkezdei étel. Ezek az ételek abban hasonlítanak, hogy a látszat ellenére is egyszerűen elkészíthetők. Van még egy közös nevezőjük. Én nagyon sze

3/9789633042885.jpg

Anyu és én - főzünk és tanulunk

Å‘znél valami finomat, valami egészségeset?A könyvben található receptek, képek és egyszerű utasítások segítségével könnyedén megtanulhatod, miként fogj hozzá, hogyan készítsd el és hogyan tálald.Miközben finom és guszta ételeket készítesz, megismerheted az alapanyagok titkait is: mit rejt a tojás belseje, hol van a paradicsompalÃ

5/9786155417115.jpg

Viszlát, laktóz!

Szerző: Ambrus Krisztina

Az utóbbi években sajnos futótűz gyorsasággal szaporodott az ételallergiások, illetve a valamilyen táplálékérzékenységben szenvedők száma. Számukra óriási kihívást jelent az új életforma, és a hozzá tartozó étrend megtalálása. Nem tudják, pontosan mit ehetnek, milyen hozzávalókból főzhetnek, mire kell figyelniük a bevásárl

1/9789631363265.jpg

Sörkönyv

Szerző: Vétek György–rosenstein Róbert

Sokan és sokat beszélnek manapság „sörforradalomról”, amelynek nyomán végre Magyarországon is egyre változatosabb és jobb ihatunk, miközben ezek az italok – a borhoz hasonlóan – a gasztronómiában is helyet követelnek maguknak. A Sörkönyvben elmeséljük, hogyan tört ki a sörforradalmi láz Amerikában, miként csapott át Európára, m

5/9786155533327.jpg

Mesés házi sütemények - receptek gyorsan és könnyedén kezdőknek is

Bizonyára mindenki jó érzéssel emlékszik vissza az édesanyja, nagymamája konyhájából áradó finom házi sütemények illatára, azok csodálatos ízeire, finom, lágy krémeire. Ebben a kötetben mesés házi sütemények receptjeiből állítottunk össze egy csokorra valót, színes fotókkal illusztrálva.

1/9789631207323.jpg

A sűrűje - 100 szívmelengető recept

Szerző: Borbás Marcsi

Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit, a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a Jót a legapróbb történésekben is. A gyakorlat teszi a mestert.A gasztronómia remek gyakorlat.Ez a könyv betekintés azokba az önfeledt pillanatokba, mely

4/9789634060727.jpg

Jó borok - kóstolási tanfolyam

Szerző: Old, Marnie

A Jó borok újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát – ábráiról egy pillantással leolvasható és felfogható az, amiről más boros könyvek csak leírásokat adnak.Tanuljuk meg, hogyan beszéljünk a borról, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, és hogyan tároljuk, majd szervírozzuk a borokat ahhoz, hogy a legjobbat hoz

3/9789633411414.jpg

Mézeskalács csodaország - 30 varázslatos keksz, sütemény és házikó

Szerző: Sinclair, Mima

Kápráztassa el családját és barátait fantasztikus mézeskalács költeményekkel!Változtasson konyhájából igazi mézeskalács mennyországot! A könyvben az egyszerű, alap mézeskalács-figuráktólegészen a bonyolultabb mézeskalács „palotákig” megtalálminden segítséget, sütési útmutatót és szabásmintát egyaránt. Készíthet akár ..

3/5999033928748.jpg

Desszertek - exkluzív goodfood kollekció (dvd melléklettel)

"Házias sütemények, édességek Varga Gábor cukrászséf fázisfotóival + videós tartalom DVD melléklet- Desszertek őszi gyümölcsökből (barack, körte, szilva) és zöldségfélékből (sütőtök, édesburgonya, cékla, sárgarépa)- Ünnepi készülődés- Csokoládés desszertek- Gyerekek is besegíthetnek!- Péksütemény-klasszikusok- Kenyé

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek