Old, Marnie : Jó borok - kóstolási tanfolyam

ID: 0000197261
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789634060727
Megjelenés éve: 2015
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A Jó borok újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát – ábráiról egy pillantással leolvasható és felfogható az, amiről más boros könyvek csak leírásokat adnak.Tanuljuk meg, hogyan beszéljünk a borról, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, és hogyan tároljuk, majd szervírozzuk a borokat ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük.Fedezzük fel a fehérborok, vörösborok és rozék teljes választékát a könyv illusztrációi segítségével és otthoni borkóstolással.Ismerjük meg a legfontosabb szőlőfajtákat és borvidékeket.Ez a könyv eloszlatja a bor körüli misztikus ködöt, és bárki számára élvezhetően mutatja be a borok világát.

Hasonló könyvek

9/9789639972179.jpg

Inyencfogások - kóstoló

Már a cím is sejteti, hogy ebben a kötetben különleges ízű ételek receptjei sorakoznak. Azok, akik a gasztronómiában is kedvelik a változatosságot, minden bizonnyal izgalommal fedezik majd ..

9/9789639972155.jpg

Pecsenyék - kóstoló

Legtöbben képtelenek vagyunk lemondani a pecsenyékről, hiszen látványuk, ízük, illatuk oly csodálatos, hogy azonnal elcsábulunk. Sokak számára ráadásul a hús elengedhetetlen táplálék ..

9/9789639901971.jpg

Bögrés ételek - kóstoló

A bögrés ételek igen népszerűek a kezdő- és elfoglalt háziasszonyok számára. Egyszerű a hozzávalók kimérése, viszonylag gyorsan összeállítható az étel, a siker pedig szinte garant

9/9789639972063.jpg

Olcsó ételek - kóstoló

Sajnos egyre többen találkozunk az érzéssel, hogy meg kell gondolnunk, miből és mennyit teszünk a bevásárlókosarunkba. Sorozatunk e tagját elsősorban azoknak ajánljuk, akik odafigyelnek,

9/9789639901414.jpg

Saláták - kóstoló 3.

A különféle salátákat általában húsételek és egytálételek mellé fogyasztjuk. Elképzelhetetlen a sült hasábburgonyával tálalt rántott szelet uborkasaláta nélkül, de ritkán feledk

9/9789639901407.jpg

Feltétek - kóstoló 2.

A főzelékek és a feltétek elválaszthatatlanok egymástól. Könyvünkben a jól ismert feltétektől eltérő választékból kívánunk „ízelítőt” nyújtaniÖnnek. Célunk az, hogy receptje

9/9789639901391.jpg

Főzelékek - kóstoló 1.

A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak az eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta v

2/963919276X.jpg

Magyar kóstoló

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat,