
Old, Marnie : Jó borok - kóstolási tanfolyam
A Jó borok újszerű megközelítésben mutatja be a borok világát ábráiról egy pillantással leolvasható és felfogható az, amiről más boros könyvek csak leírásokat adnak.Tanuljuk meg, hogyan beszéljünk a borról, miként találjuk meg a nekünk tetsző borokat, és hogyan tároljuk, majd szervírozzuk a borokat ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőlük.Fedezzük fel a fehérborok, vörösborok és rozék teljes választékát a könyv illusztrációi segítségével és otthoni borkóstolással.Ismerjük meg a legfontosabb szőlőfajtákat és borvidékeket.Ez a könyv eloszlatja a bor körüli misztikus ködöt, és bárki számára élvezhetően mutatja be a borok világát.
Hasonló könyvek
Inyencfogások - kóstoló
Már a cím is sejteti, hogy ebben a kötetben különleges ízű ételek receptjei sorakoznak. Azok, akik a gasztronómiában is kedvelik a változatosságot, minden bizonnyal izgalommal fedezik majd ..
Pecsenyék - kóstoló
Legtöbben képtelenek vagyunk lemondani a pecsenyékről, hiszen látványuk, ízük, illatuk oly csodálatos, hogy azonnal elcsábulunk. Sokak számára ráadásul a hús elengedhetetlen táplálék ..
Bögrés ételek - kóstoló
A bögrés ételek igen népszerűek a kezdő- és elfoglalt háziasszonyok számára. Egyszerű a hozzávalók kimérése, viszonylag gyorsan összeállítható az étel, a siker pedig szinte garant
Olcsó ételek - kóstoló
Sajnos egyre többen találkozunk az érzéssel, hogy meg kell gondolnunk, miből és mennyit teszünk a bevásárlókosarunkba. Sorozatunk e tagját elsősorban azoknak ajánljuk, akik odafigyelnek,
Saláták - kóstoló 3.
A különféle salátákat általában húsételek és egytálételek mellé fogyasztjuk. Elképzelhetetlen a sült hasábburgonyával tálalt rántott szelet uborkasaláta nélkül, de ritkán feledk
Feltétek - kóstoló 2.
A főzelékek és a feltétek elválaszthatatlanok egymástól. Könyvünkben a jól ismert feltétektől eltérő választékból kívánunk ízelítőt nyújtaniÖnnek. Célunk az, hogy receptje
Főzelékek - kóstoló 1.
A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak az eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta v
Magyar kóstoló
A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat,