Frank Júlia : Szárnyasok - szárnyasételek csirkéből... - frank júlia konyhája

ID: 0390740100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9631356947
Megjelenés éve: 2008
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsősorban a nyersanyagok állnak rendezőelvként a középpontban. Az egyes kötetek receptjei egy-egy fő alkotóelemre épülnek, és szó szerint százféleképpen variálnak egy-egy témát. Mire a sorozat összes tagja megjelenik, vagyis két év leforgása alatt, a gasztronómia teljes keresztmetszete kirajzolódik az olvasó, jobban mondva a főző asszony/ember előtt. Közös jellemzője a recepteknek, hogy egyaránt megfelelnek a hagyományos tematikai elvárásoknak és a mai egészséges étkezés követelményeinek. Ugyanakkor olyan kreativitás jellemzi őket, hogy a receptek olvastán még az is fakanalat ragad, aki amúgy nemigen szokott. Frank Júlia konyhája frissességének, modernségének és kreativitásának igyekszik megfelelni a sorozat újszerű, fiatalos designja is, amelynek kialakításánál az is szempont volt, hogy a könyv mindig kéznél l

Hasonló könyvek

1/9789631358292.jpg

Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye

7/9631357006.jpg

Sajtos és gombás ételek - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

A `Frank Júlia konyhája` című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindket

1/9789631358902.jpg

Lángosparti

Szerző: Frank Júlia

Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs

1/9789631358421.jpg

Halak, vadak - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

„Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsony

1/9789631358292.jpg

Húsételek - sertésből, marhából ... - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

"A könyvemben található receptek mindegyike kiállta a próbát, többségük saját magam kedvence, családom és barátaim kedvelt fogása. Számos étel teljesen új kísérletezésem eredménye

7/9631357006.jpg

Sajtos és gombás ételek - frank júlia konyhája -

Szerző: Frank Júlia

A `Frank Júlia konyhája` című sorozat második kötetét tartják a kezükben. A sajt és a gomba - együtt vagy külön - a hagyományos és az ínyenc ételek elengedhetetlen alapanyaga. Mindket

6/9631356947.jpg

Szárnyasok - szárnyasételek csirkéből... - frank júlia konyhája

Szerző: Frank Júlia

A gasztronómiai paletta minden színét felöleli a Corvina Kiadó most induló sorozata, amelynek szerzője Frank Júlia, a Magyarországon és külföldön is jól ismert szakíró. Ezúttal elsős

5/9631355674.jpg

Európa konyhája -

Szerző: Frank Júlia

Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamaikkonyhájának jellegzetességeivel.A receptekből teljes nemzeti ételsorok állí