Bereznay Tamás : Hungarian dessert book
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Dessert Book akárcsak a benne bemutatott sütemények igazi ínyencség,hiszen 75 illusztrált receptjének mintegy 20 százaléka a magyar konyhára jellemző melegdesszert lesz. Bereznay Tamás arra is ügyelt, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzon, amelyekugyan kifejezetten a magyar gasztronómia különlegességei, mégis könnyen beszerezhetőkegész Európában. Akit tehát érdekel, milyen ínyencségeket készít egy magyarháziasszony mákból, dióból vagy túróból, az rengeteg kellemes meglepetésre számíthat aHungarian Dessert Book lapozgatása közben. Bereznay Tamás könyvének népszerűségét jólmutatja, hogy eddig két kiadásban jelent meg a magyar piacon, ahol elnyerte a GourmandWorld Cookbook Award Best Chef Book in Hungary 2010 díját.
Hasonló könyvek
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel
Hungarian dessert book
Szerző: Bereznay Tamás
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
A mangalica
Szerző: Bereznay Tamás
A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivelA mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyenc
Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel
Süteményeskönyv
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez de legalábbis a népszerűsé
Mai magyar konyha
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás meglehetősen ismert a gasztronómia iránt érdeklődők körében. A Nők Lapjában vezetett, rendkívül népszerű rovata révén hetente több százezer olvasóhoz jutnak el fant