Bereznay Tamás : A mangalica
A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivelA mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából mégpedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.
Hasonló könyvek
Hungarian dessert book
Szerző: Bereznay Tamás
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel
Főzni gyerekjáték - bevált receptek sietős anyukáknak
Szerző: Bereznay Tamás
Mit főzzek? teszi fel magának naponta a kérdést sok százezer háziasszony a világon.Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek,ami mind
Egyserpenyős receptek
Szerző: Bereznay Tamás
Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a B
Hungarian dessert book
Szerző: Bereznay Tamás
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
Mai magyar konyha
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás meglehetősen ismert a gasztronómia iránt érdeklődők körében. A Nők Lapjában vezetett, rendkívül népszerű rovata révén hetente több százezer olvasóhoz jutnak el fant