Bereznay Tamás : Mai magyar konyha
Bereznay Tamás meglehetősen ismert a gasztronómia iránt érdeklődők körében. A Nők Lapjában vezetett, rendkívül népszerű rovata révén hetente több százezer olvasóhoz jutnak el fantáziadús, mégis egyszerű receptjei, a Köztársasági Elnöki Hivatal illetve a patinás Kárpátai Étterem szakácsaként pedig azt is elmondhatja magáról, hogy diplomaták és koronás fők nyalták meg mind a tíz ujjukat egy-egy, általa összeállított vacsora után. Ezeken a nagy sikerű eseményeken tapasztalta meg Bereznay Tamás azt, hogy a magyargasztronómiai örökségnek nincs párja a világon. Leveseink, bográcsos ételeinkés desszertjeink világszerte népszerűek, ugyanakkor jelenleg nem kapható a piacon olyan szakácskönyv, mely ezek receptjeit egyszerűen, közérthetően, modern formátumban gyűjtené össze. Tamás ezért döntött úgy, hogy összegyűjti a magyar konyha fegfinomabb fogásait, és ezeket a mai igényeknek megfelelő, modern szakácskönyv formájában a nagyközönség elé tárja.A könyv a hagyományos magyar ételsor szerint oszlik
Hasonló könyvek
Hungarian dessert book
Szerző: Bereznay Tamás
Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel
Főzni gyerekjáték - bevált receptek sietős anyukáknak
Szerző: Bereznay Tamás
Mit főzzek? teszi fel magának naponta a kérdést sok százezer háziasszony a világon.Mit főzzek, ami hamar elkészül, nem drága, finom, és még a gyerekek is megeszik? Mit főzzek,ami mind
Hungarian cookbook (mai magyar konyha)
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges
A mangalica
Szerző: Bereznay Tamás
A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivelA mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyenc
Németország ízei
Szerző: Bereznay Tamás
A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel
Süteményeskönyv
Szerző: Bereznay Tamás
Bereznay Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez de legalábbis a népszerűsé