Tóth Endre : Grillezzünk otthon vagy a szabadban
Nálunk is egyre inkább divatba jön, hogy egy-egy kerti vidámság alkalmával nem feltétlen bográcsos ételeket készítünk, hanem sütünk. Barbecue, grill, ahogy tetszik. Persze a nyár rövid, ezért úgy állítottam össze ezeket a recepteket, hogy akár a konyhában is neki tudjunk látni. Tudom én, hogy nem lesz ugyanolyan, de csak rajtunk múlik, hogy megőrizzük ilyenkor is a nyár hangulatát. A recepteken nem fog múlni, ígérem!
Hasonló könyvek
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal
Salátaötletek - nem csak nyárra
Szerző: Tóth Endre
A saláta elég zárt fogalommá vált a közelmúltban a magyar gasztronómiában, pedig rengeteg kitűnő alapanyagunk van. Azt hiszem, itt az ideje, hogy használjuk is őket, a friss zöldsalátá
Vargánya, rókagomba, füge, medvehagyma - és a sültek!
Szerző: Tóth Endre
Bécsi szelet, párizsi szelet, natúr szelet - ezeken is lehet lenni, sőt! Szomszédasszonyom olyan bécsit, vagy ahogy ő mondja, rántott húst készít, hogy azt bizony mindennap meg lehetne enni
Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!
Szerző: Tóth Endre
Az első nekifutás a halak világának, Endre szavával, kicsit másképp. Szó se róla, a receptek jók (ez egy minority report, nem a kincstári optimizmus...:), lássuk, mennyi érdekességet tal
Mit főzzünk ma?
Szerző: Tóth Endre
Együtt főzni, társaságban, ráadásul sok ember előtt úgy, hogy senki nincs ott, csak a kamera, amiről tudjuk, hogy az optikája mögött nemcsak az operatőr bújuk meg, hanem a nézők is: h
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal