Tóth Endre : Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!

ID: 000083785
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9638690216
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Az első nekifutás a halak világának, Endre szavával, kicsit másképp. Szó se róla, a receptek jók (ez egy minority report, nem a kincstári optimizmus...:), lássuk, mennyi érdekességet talál benne az, aki nap mint nap főz. Komoly véleményeket várunk! Aki már ismeri a műsort, esetleg eddigi könyveimet, az jól tudja, hogy a hal nálam kiemelt szerepet tölt be a konyhában (azt el kell ismernem, horgászati szempontból kevésbé...)Aki viszont először találkozik Mit főzzünk ma? kiadvánnyal, annak megsúgom, tényleg nagyon röviden: a halak különleges minőséget jelentenek az étkezési kultúrában. El kell ismernem, volt egy időszak, amikor a hal szezonális jelleggel, halászléként vagy sütve szerepelt az étlapokon, de eljött az idő, amikor erről is másképp kell gondolkodni!Én mindig azt hangsúlyozom: először készítsük el az ételt, és ha jól sikerült, akkor fogadjuk a gratulációkat, és akkor beszéljünk róla. Legyen ez most is így: böngésszék át az ötleteket, és főzzenek meg belöle minél többet, minél t

Hasonló könyvek

5/9786155674419.jpg

A magyar szent korona és a koronázási jelvények

Szerző: Tóth Endre

Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal

0/9638690248.jpg

Salátaötletek - nem csak nyárra

Szerző: Tóth Endre

A saláta elég zárt fogalommá vált a közelmúltban a magyar gasztronómiában, pedig rengeteg kitűnő alapanyagunk van. Azt hiszem, itt az ideje, hogy használjuk is őket, a friss zöldsalátá

0/9638690287.jpg

Grillezzünk otthon vagy a szabadban

Szerző: Tóth Endre

Nálunk is egyre inkább divatba jön, hogy egy-egy kerti vidámság alkalmával nem feltétlen bográcsos ételeket készítünk, hanem sütünk. Barbecue, grill, ahogy tetszik. Persze a nyár rövid

8/9789638690203.jpg

Vargánya, rókagomba, füge, medvehagyma - és a sültek!

Szerző: Tóth Endre

Bécsi szelet, párizsi szelet, natúr szelet - ezeken is lehet lenni, sőt! Szomszédasszonyom olyan bécsit, vagy ahogy ő mondja, rántott húst készít, hogy azt bizony mindennap meg lehetne enni

2/9789632192178.jpg

Mit főzzünk ma?

Szerző: Tóth Endre

Együtt főzni, társaságban, ráadásul sok ember előtt úgy, hogy senki nincs ott, csak a kamera, amiről tudjuk, hogy az optikája mögött nemcsak az operatőr bújuk meg, hanem a nézők is: h

nopic.jpg6/9639596022.jpg

A világ végén

Szerző: Tóth Endre

5/9786155674419.jpg

A magyar szent korona és a koronázási jelvények

Szerző: Tóth Endre

Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal