Tóth Endre : Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!
Az első nekifutás a halak világának, Endre szavával, kicsit másképp. Szó se róla, a receptek jók (ez egy minority report, nem a kincstári optimizmus...:), lássuk, mennyi érdekességet talál benne az, aki nap mint nap főz. Komoly véleményeket várunk! Aki már ismeri a műsort, esetleg eddigi könyveimet, az jól tudja, hogy a hal nálam kiemelt szerepet tölt be a konyhában (azt el kell ismernem, horgászati szempontból kevésbé...)Aki viszont először találkozik Mit főzzünk ma? kiadvánnyal, annak megsúgom, tényleg nagyon röviden: a halak különleges minőséget jelentenek az étkezési kultúrában. El kell ismernem, volt egy időszak, amikor a hal szezonális jelleggel, halászléként vagy sütve szerepelt az étlapokon, de eljött az idő, amikor erről is másképp kell gondolkodni!Én mindig azt hangsúlyozom: először készítsük el az ételt, és ha jól sikerült, akkor fogadjuk a gratulációkat, és akkor beszéljünk róla. Legyen ez most is így: böngésszék át az ötleteket, és főzzenek meg belöle minél többet, minél t
Hasonló könyvek
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal
Salátaötletek - nem csak nyárra
Szerző: Tóth Endre
A saláta elég zárt fogalommá vált a közelmúltban a magyar gasztronómiában, pedig rengeteg kitűnő alapanyagunk van. Azt hiszem, itt az ideje, hogy használjuk is őket, a friss zöldsalátá
Grillezzünk otthon vagy a szabadban
Szerző: Tóth Endre
Nálunk is egyre inkább divatba jön, hogy egy-egy kerti vidámság alkalmával nem feltétlen bográcsos ételeket készítünk, hanem sütünk. Barbecue, grill, ahogy tetszik. Persze a nyár rövid
Vargánya, rókagomba, füge, medvehagyma - és a sültek!
Szerző: Tóth Endre
Bécsi szelet, párizsi szelet, natúr szelet - ezeken is lehet lenni, sőt! Szomszédasszonyom olyan bécsit, vagy ahogy ő mondja, rántott húst készít, hogy azt bizony mindennap meg lehetne enni
Mit főzzünk ma?
Szerző: Tóth Endre
Együtt főzni, társaságban, ráadásul sok ember előtt úgy, hogy senki nincs ott, csak a kamera, amiről tudjuk, hogy az optikája mögött nemcsak az operatőr bújuk meg, hanem a nézők is: h
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal