Tóth Endre : Mit főzzünk ma?
Hasonló könyvek
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal
Salátaötletek - nem csak nyárra
Szerző: Tóth Endre
A saláta elég zárt fogalommá vált a közelmúltban a magyar gasztronómiában, pedig rengeteg kitűnő alapanyagunk van. Azt hiszem, itt az ideje, hogy használjuk is őket, a friss zöldsalátá
Grillezzünk otthon vagy a szabadban
Szerző: Tóth Endre
Nálunk is egyre inkább divatba jön, hogy egy-egy kerti vidámság alkalmával nem feltétlen bográcsos ételeket készítünk, hanem sütünk. Barbecue, grill, ahogy tetszik. Persze a nyár rövid
Vargánya, rókagomba, füge, medvehagyma - és a sültek!
Szerző: Tóth Endre
Bécsi szelet, párizsi szelet, natúr szelet - ezeken is lehet lenni, sőt! Szomszédasszonyom olyan bécsit, vagy ahogy ő mondja, rántott húst készít, hogy azt bizony mindennap meg lehetne enni
Kedvenc halaim kompromisszum nélkül!
Szerző: Tóth Endre
Az első nekifutás a halak világának, Endre szavával, kicsit másképp. Szó se róla, a receptek jók (ez egy minority report, nem a kincstári optimizmus...:), lássuk, mennyi érdekességet tal
A magyar szent korona és a koronázási jelvények
Szerző: Tóth Endre
Tóth Endre régész professzor nagymonográfiája a magyar Szent Koronáról és a koronázási jelvényekről több évtizedes kutatómunka eredményeként született meg. Az impozáns képanyaggal