Ferrandi : Csokoládé
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét.A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el.
Hasonló könyvek
Nagy csokoládé könyv (a cook/ta bemutatja)
Szerző: Filep Kata
A csokoládé csoda, örök kedvenc, sokan vagyunk a megszállottjai. Néha egyetlen kocka is elég belőle a boldogsághoz. Könyvünkben arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a kakaó kalandos útját ..
Csokoládé - ízek és desszertek
Szerző: Lagorce, Stéphan
A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal, trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal.A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz ..
Csokoládés édességek kiskönyvtára - 8 kötet díszdobozban
Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges díszdobozban. A recepteket a Larousse kiadó által felkért francia cukrászok és szakács
Csokoládé - ínyencek kézikönyve
Szerző: Coady, Chantal
Ez a pompás kiállítású könyv arra vállalkozik, hogy a világ legfinomabb csokoládéit összegyűjtse. Minden egyes csokoládéfajtát alapos elemzésnek vetünk alá, értékes tippeket adunk
Csokoládé - 50 receptkártya - minden ételről szines fotóval
A csokoládés édességek adta örömöket senkinek sem kell bemutatni, ám az élvezetet fokozni lehet néhány tálalási fortéllyal és a munkafolyamat világos, lényegre törő leírásával. M
Csokoládé - főzőiskola ínyenceknek
Finom csokoládés süteménnyel, vagy inkább a krémes csokoládéfelfújttal lehetne önt elcsábítani? Kedveli a trüffeltortát és a csokoládéhabot? Ez a kötet egyszerű, könnyen követhet
Csokoládé szenzációk
A Csokoládé szenzációk a gazdag ízek és a bűnös élvezetek világába vezet bennünket. A könyv ínycsiklandó csokoládés recepteket tartalmaz.