Coady, Chantal : Csokoládé - ínyencek kézikönyve

ID: 0000118634
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789636891565
Megjelenés éve: 2008
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ez a pompás kiállítású könyv arra vállalkozik, hogy a világ legfinomabb csokoládéit összegyűjtse. Minden egyes csokoládéfajtát alapos elemzésnek vetünk alá, értékes tippeket adunk a kóstoláshoz, valamint ismertetjük a különböző alkalmakhoz leginkább illő választékot.

Hasonló könyvek

6/9789636892852.jpg

Tea - ínyencek kézikönyve -

Szerző: Pettigrew, Jane

A könyv értékes útmutatót ad a különböző teák vásárlásához és tárolásához, miközben tanáccsal szolgál a tealevél forrázásához és az ital fogyasztásához.A világ különböz

6/9789636891572.jpg

Kávé - ínyencek kézikönyve

Szerző: Jon Thorn - Michael Segal

Ez a kávéról szóló szakértoi kézikönyv a kávé szerelmeseinek nyújt útmutatót a a kapucsínók és eszpresszókávék világában való eligazodáshoz. A kiválóan felépített és gazdag

6/9789636891602.jpg

Whisky - ínyencek kézikönyve

Szerző: Arthur, Helen

Könyvünk mértékadó útikalauz a világ legkifinomultabb whiskyjeinek útvesztőjében. A több mint 100 különféle whiskyt bemutató kézikönyv segít felfedezni a skót single maltokat és wh

nopic.jpg5/9639635233.jpg
7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés

1/9789631363814.jpg

Tenisz kézikönyv

A tenisz életkortól függetlenül milliók kedvenc játéka szerte a világon. Az élversenyzők felkészítésében rendkívül fontos a sport hátterében található tudományos eredmények ismer

6/9789636894627.jpg

A darts kézikönyve

Állj te is bátran a dobóvonalra, A darts kézikönyve felvértez a kellő tudással! A darts történetétől kezdve, a megfelelő nyilak kiválasztásán át, egészen a helyes beállásig tőlün

nopic.jpg5/9789635821709.jpg

Csokoládé

Szerző: Ferrandi

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csok