Lagorce, Stéphan : Csokoládé - ízek és desszertek

ID: 0000147332
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789639973206
Megjelenés éve: 2010
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal, trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal.A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül.Mutatós, exkluzív csomagolású könyv, mindenkinek nagyszerű ajándék!

Hasonló könyvek

5/9786155368585.jpg

Sütemények és desszertek nagykönyve

Ez a szakácskönyv minden desszert-szerető álma! A több mint 350 csábító finomság csakis arra vár, hogy megédesítse mindennapjait! Az ízletes finomságok elkészítését segítik a részl

0/9789630889308.jpg

Paleo torták és desszertek

Paleo torták és desszertek"Az édes íz.. áldás vagy átok. Irigykedünk a "nem-édesszájúakra", de egy-egy szelet jól sikerült süteményt megkóstolva mégis megállapíthajtuk, hogy ezekrő

9/9789639974593.jpg

Csokoládés édességek

A csokoládés süteménynek ki is tudna ellenállni? Egy örök klasszikus, amely a hétköznapokon ugyanúgy, mint az ünnepnapokon biztos siker. 20 igazán kiváló csokoládés recept egy kötetbe

2/9639172835.jpg

Jégkrémdesszertek 2.

Napjainkban a jégkrémet már olyan édességként tartjuk számon, amelyet bármely fôétkezés után fogyasztunk desszertként - vagy csak bármikor a nap folyamán, amikor megkívánjuk, hiszen a ..

nopic.jpg5/9639635233.jpg
6/9637276109.jpg

Jégkrémdesszertek

A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat

1/9635491586.jpg

Csokoládé szenzációk

A Csokoládé szenzációk a gazdag ízek és a bűnös élvezetek világába vezet bennünket. A könyv ínycsiklandó csokoládés recepteket tartalmaz.

nopic.jpg5/9789635821709.jpg

Csokoládé

Szerző: Ferrandi

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csok