Lagorce, Stéphan : Csokoládé - ízek és desszertek
A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal, trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal.A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül.Mutatós, exkluzív csomagolású könyv, mindenkinek nagyszerű ajándék!
Hasonló könyvek
Sütemények és desszertek nagykönyve
Ez a szakácskönyv minden desszert-szerető álma! A több mint 350 csábító finomság csakis arra vár, hogy megédesítse mindennapjait! Az ízletes finomságok elkészítését segítik a részl
Paleo torták és desszertek
Paleo torták és desszertek"Az édes íz.. áldás vagy átok. Irigykedünk a "nem-édesszájúakra", de egy-egy szelet jól sikerült süteményt megkóstolva mégis megállapíthajtuk, hogy ezekrő
Csokoládés édességek
A csokoládés süteménynek ki is tudna ellenállni? Egy örök klasszikus, amely a hétköznapokon ugyanúgy, mint az ünnepnapokon biztos siker. 20 igazán kiváló csokoládés recept egy kötetbe
Jégkrémdesszertek 2.
Napjainkban a jégkrémet már olyan édességként tartjuk számon, amelyet bármely fôétkezés után fogyasztunk desszertként - vagy csak bármikor a nap folyamán, amikor megkívánjuk, hiszen a ..
Jégkrémdesszertek
A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat
Csokoládé szenzációk
A Csokoládé szenzációk a gazdag ízek és a bűnös élvezetek világába vezet bennünket. A könyv ínycsiklandó csokoládés recepteket tartalmaz.
Csokoládé
Szerző: Ferrandi
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csok