Bereznay Tamás : Süteményeskönyv - 2. bővített kiad.

ID: 0000187111
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9786155417023
Megjelenés éve: 2014
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

öbb oka is lehet annak, hogy egy könyvből második kiadás készül: sikeres volt,elfogyott az üzletekből, vagy éppen aktuálisabb tartalommal jelenik meg.A Süteményeskönyv visszatérésében mindhárom ok közrejátszik: a könyv elnyertea gourmand World Cookbook award „Best Chef Book in Hungary 2010”díját, mostanra pedig gyakorlatilag minden példánya elkelt. Az új kiadás azonbannem egyszerű utánnyomást jelent, hiszen a Süteményeskönyv nemcsak frissebbdizájnnal és újraszerkesztett tartalommal jelenik meg, hanem egy vadonatúj fe-jezettel is kiegészül, ami a legújabb trendekkel lépést tartva a gesztenyés sütemé-nyek világába vezeti el az olvasót.

Hasonló könyvek

5/9786155417177.jpg

Hungarian dessert book

Szerző: Bereznay Tamás

Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des

0/9789630686624.jpg

Németország ízei

Szerző: Bereznay Tamás

A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel

5/9786155417344.jpg

Egyserpenyős receptek

Szerző: Bereznay Tamás

Mi kell ahhoz, hogy jóízű ételeket készítsünk egy serpenyőben? Elsősorban nyilván egy jó serpenyő, vágódeszka, kés, no meg ötven ínycsiklandó recept, mindez Bereznay Tamás séf, a B

5/9786155417177.jpg

Hungarian dessert book

Szerző: Bereznay Tamás

Íme egy autentikus, angol nyelvű szakácskönyv, ami a világ gasztro-rajongói közt egyrenépszerűbb magyar konyha izgalmas területére, a desszertekre összpontosít. A 176 oldalasHungarian Des

8/9789638894236.jpg

A mangalica

Szerző: Bereznay Tamás

A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel—A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyenc

0/9789630686624.jpg

Németország ízei

Szerző: Bereznay Tamás

A kötet arrahivatott, hogy Németországot illetve azon belül a német gasztronómiát népszerősítse, s ezáltal anémetországi turisztikai desztinációk, termékek, szolgáltatások iránt fel

0/9789630686617.jpg

Süteményeskönyv

Szerző: Bereznay Tamás

Bereznay Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez – de legalábbis a népszerűsé

0/9789630678315.jpg

Mai magyar konyha

Szerző: Bereznay Tamás

Bereznay Tamás meglehetősen ismert a gasztronómia iránt érdeklődők körében. A Nők Lapjában vezetett, rendkívül népszerű rovata révén hetente több százezer olvasóhoz jutnak el fant