Teetz, Petra : Ecetek és olajok - házi praktikák -

ID: 0000114857
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632780030
Megjelenés éve: 2008
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A tartalomból:Kultikus cseppekEcet – az ezerarcúA bor savanyú testvéreAz ecet színes világaHázi készítésû ecetEcetízesítésA test és a lélek ápolása ecettelAz ecet mint ételízesítõHús és hal pácolásaZöldség és gyümölcs tartósításaFûszeres mártások és ételízesítõ krémekOlaj – a Nap gyermekeA folyékony aranyHidegen sajtolt vagy finomítottAz olajfajták ábécéjeOlaj a konyhábanSzépségápolás olajjalOlajfûszerezésÍnyencfalatok olajjalPesto és krémOlajban tartósított kincsekSütés olajjalEcet és olaj – az álompárosA konyha alapelemeiVinaigrette és majonézMártások és szószok – könnyed hozzávalókTermészetes szépség – hajápolás ecettel és olajjalSaláták a négy évszakraGyümölcs és zöldség finom öntettelKiadós pácolt ínyencségekNagy ötlet kicsiknek

Hasonló könyvek

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben ta

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben ta

2/9789632780146.jpg

Zöldfűszerek a konyhában - házi praktikák

Szerző: Volk, Renate És Fridhelm

A tartalomból:A fűszernövények felhasználásaFűszerek A-tól Z-ig Fontosabb fűszerek részletes bemutatásaA ritkábban használatos fűszerek rövid leírásaA fűszerek áttekintéseReceptekL

2/9789632780016.jpg

A savanyú káposzta - házi praktikák -

Szerző: Martin, Susanne

A tartalomból:A káposzta történeteA sokoldalú és közkedvelt káposzta A nyers káposztától a savanyú káposztáigKáposztaünnepekA savanyú káposzta házi készítése Savanyú káposzta

9/963975926X.jpg

Gyümölcslevek házi készitése - házi praktikák -

Szerző: Zeni, Ulrich Jakob

Gyümölcslevek házi készítése

9/9639759245.jpg

Likőrök házi készitése - házi praktikák -

Szerző: Daiber, Claudia - Hailer, Manfred

A tartalomból:

2/9630942416.jpg

Saláták

A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészség