
Saláták
A régi görögök a salátát az „istenek eledelének” nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon illusztrált kötet a világ minden tájáról összegyűjtött ínycsiklandozó, ugyanakkor egészségmegőrző recepteket tartalmaz. Emellett ismerteti a salátakészítés szabályait, bemutatja a felhasználható alapanyagokat, ízesítőket, fűszereket, a különféle mártások és öntetek készítését, valamint a díszítés és tálalás fortélyait.
Hasonló könyvek
Saláták - ellenállhatatlan finomságok lépésről lépésre
Ne csak nyáron, egész évben fogyasszunk salátát! A saláták ropogósak és könnyedek, izgalmasak és fűszeresek, tartalmasak és laktatóak is lehetnek. Képzeljük el őket ínycsiklandó el�
Saláták - kóstoló 3.
A különféle salátákat általában húsételek és egytálételek mellé fogyasztjuk. Elképzelhetetlen a sült hasábburgonyával tálalt rántott szelet uborkasaláta nélkül, de ritkán feledk
Saláták - 100% siekr 100% élvezet
A rengeteg szakácskönyv mellé megint egy újabb sorozat???Igen, de ez valami más, valami különleges, valami légies, könnyed, franciás... sőt valódi francia!