Halmos Monika : Vadételek - házi praktikák

ID: 0193420100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789632785066
Megjelenés éve: 2016
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben tartalmaz nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat, rendkívül gazdag íz- és aromaanyagokban. A jellegzetes, karakteres „vadhúsíz” megfelelő előkészítéssel, fondorlatos fűszerezéssel még jobban kiemelhető, vagy éppenséggel szelídíthető.Mivel a vadon élő állatok változatos növényi táplálékot fogyasztanak, sokat mozognak, és egész életüket a szabadban töltik, húsuknak nemcsak kisebb a zsírtartalma, de rostosabb és keményebb is, mint a tenyésztett házi állatoké. Ezért a megfelelően omlós végeredmény eléréséhez alapos előkészítést igényelnek.A recepteket az erdő ihlette, a merész fűszerezés különleges ízekkel fog örvendeztetni. Rusztikus fogásokat, karakteres vadételeket, stílusos erdei desszerteket kínál a kötet a Rousseau-i gondolat jegyében: Vissza a természethez!A tartalombólA vadhúsrólA páclevekrőlA gomb

Hasonló könyvek

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a ..

2/9789632516387.jpg

Gasztroajándékok

Szerző: Halmos Mónika

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörp

2/9789632785066.jpg

Vadételek - házi praktikák

Szerző: Halmos Monika

A vadhús egészséges, biológiai és élvezeti értéke kiváló. Fehérjében gazdag, zsírtartalma pedig jóval kisebb a hizlalt, tenyésztett háziállatokénál. A vadhús nagyobb mértékben ta

1/9789631362732.jpg

Levendula, rózsa, ibolya - a legnemesebb ehető virágok

Szerző: Halmos Monika

75 recept színes ételfotókkal!Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot – az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a ..

2/9789632516387.jpg

Gasztroajándékok

Szerző: Halmos Mónika

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörp

1/2203091600021.jpg

Terített asztalok - barkácsműhely 8.

Szerző: Halmos Mónika

Ügyeskezű háziasszonyoknak, barkácsoló kedvűeknek szóló sorozatunk rengeteg témát és ötletet kínál a foltvarrástól az asztaldíszítésen át a gyöngyfűzésig, ízléses kivitelben,

6/9630396682.jpg

Varázslatos virágizek

Szerző: Halmos Mónika

Szakácskönyv ínyenceknek. Különleges ízek otthon termesztheto és vadon termo, eheto virágokból. Igazán különleges ajándék a fozocskét kedveloknek, 80 oldalon 70 gyönyöru színes étel ..