Frank Júlia : Minden napra egy menü
Étkezni öröm. Főleg akkor, ha nemcsak a születés- és névnapok vacsorái, ha nemcsak a húsvéti és karácsonyi asztal lesz megkomponálva. Ha nem kezd fájni a fejünk attól, hogy csak három alapanyag található a hűtőben. Ha a hétfő és a csütörtök is ünneppé válik pusztán attól, hogy a fejünkben ezernyi csodás íz, a kisujjunkban ezernyi pazar recept, s egy intéssel, egy-két könnyed mozdulattal az asztalra tudjuk varázsolni az ízeket. Egy kavarás, egy tálalás, fürgén és egyszerűen, az egész család örömére, az év több száz hétköznapjának ünnepére
Hasonló könyvek
Az életem ízei
Szerző: Frank Júlia
A kötet, amelyet most a kezében tart, kissé rendhagyó, mert nem szakácskönyv, bár van benne sok recept is. Főként olyan utazási élményeimről mesélek, amelyek érdekesek, szokatlanok, k
Lángosparti
Szerző: Frank Júlia
Mi legyen a hűtőben, amit bármikor elő lehet venni, és amit biztosan szeretnek is a vendégek? Mi az, ami nem drága, és nem is kell halálra dolgozni vele magunkat? A válasz: a LÁNGOS. Nincs
Pizzaparti
Szerző: Frank Júlia
A pizza a legkitűnőbb társasági étel, mert egyszerre nagyobb mennyiség is készülhet belőle, a háziasszony a tésztát elősütheti, sőt az elősütött tésztát jó előre meg is pakolhatj
Grillparti -
Szerző: Frank Júlia
A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a társaság tagjai együtt főznek, pontosabban sütnek. A sütés ilyenkor nem munka, ha
A rosenstein
Szerző: Frank Júlia
A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek csodálatos gasztronómiai élményekben lehet része. Ahol az étel az, aminek hívják,