BOOKS: 4827
5/9786155533341.jpg

Levesek finoman - 1x1 konyha

Az 1x1 Konyha egy olyan színes szakácskönyv sorozat, amely fotókkal illusztrálva segít ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt. Legújabb 4 kötetünkben tojásos finomságok, ízletes levesek receptjeivel, szendvicsötletekkel szolgálunk, valamint ötleteket meríthetnek a tavaszi diétába fogó olvas

6/9789636353353.jpg

33 tapas - lépésről lépésre

Szerző: Csigó Zita - Kocsis Bálint

A legenda szerint a korai Spanyolországban a kocsmárosok a sherryspoharak száját kistányérral fedték be, hogy az apró bogarak ne repüljenek bele az italokba. Hamar rájöttek, ha ezekre a fedőkre - azaz tapákra - sós, húsos falatkákat helyeznek, meghozzák a vendégek kedvét a további fogyasztáshoz. A tapasok tehát olyan kis fogások, melye

3/9789633412381.jpg

Kávé - csészével a világ körül

Szerző: Szuna Noémi

A kávé története évezredes múltra nyúlik vissza a Közel-Keleten, s több mint ötszáz éve nyíltak az első kávéházak Európában. Mára a kávé az egyik legfontosabb kereskedelmi termék, de annál jóval több is: kontinensek ízei, pörkölési hagyományok, elkészítési technológiák határozzák meg, mi kerül a csészébe. A gasztronó

5/9786155417153.jpg

Születéstől születésnapig - új borító!

Szerző: Havas Dóra

Egy kisbaba érkezése mindig sok kérdést vet fel a szülőkben, ezek között is a legfontosabbak azétrenddel kapcsolatos aggodalmak. Mikor és mivel kezdjük a hozzátáplálást? Hogyan vezessünkbe új ízeket? Milyen tortát süssünk az első születésnapra? Hogyan előzhetjük meg az elhízást és atáplálékallergiát?Ezekre és még sok hasonl

2/9789632976846.jpg

A sütés-főzés enciklopédiája

Szerző: Beer, Günter; Jaros, Patrik

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. "A sütés-főzés enciklopédiája" című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet öss

3/5999033929554.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/3.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

2/9789632518305.jpg

Márkás finomságok - diy csináld magad!

Szerző: Patyi Árpád - Korpádi Péter

Receptjeinkkel azoknak kedveskedünk, akik szeretnek kísérletezni azzal, hogy saját kezűleg készítik el kedvenc nassolnivalójukat. A boltok polcain sorakozó drága édességek házi megfelelőit, egyáltalán nem ördöngösség otthoni körülmények között sem megvalósítani.

2/9789632518343.jpg

Sütik könyve

A Sütik könyve egy igazán különleges válogatás, melyben megtalálhatók tradicionális kedvenceink, mint a Rigó Jancsi szelet, a macskaszem vagy az Ekler fánk, de olyan népszerű újdonságok is helyet kaptak, mint a bájos tortácskák vagy épp a mikrohullámú sütőben vagy sütés nélkül elkészíthető sütemények. Azokra is gondoltunk, ak

2/9789632518282.jpg

Sütemények paleo módra

Szerző: Korpádi Péter - Patyi Árpád

A Sütemények paleo módra, azok számára készült, akik szem előtt tartják az egészségtudatos táplálkozás irányelveit, odafigyelnek arra, hogy minél kevesebb finomított cukrot, fehér lisztet vigyenek be a szervezetükbe. Könyvünket nemcsak a paleo étrend követőinek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szereti az olyan édességeket, sütemé

2/9789632518336.jpg

Édességek oreo kekszből

Szerző: Liptai Zoltán - Ruff István

Az Oreo - ez a több mint 100 éves múlttal rendelkező szendvicskeksz - 1912-ben indult Amerikából világhódító útjára. A két csokoládés keksz közé szorított könnyű vaníliakrémes édesség rövid idő alatt a gyerekek és felnőttek kedvence lett. A Oreo keksz önmagában, vagy tejbe mártogatva is fogyasztható, de gondoltad volna, hogy m

6/5999886839079.jpg

Jamie magazin - 2016/1. március

Szerző: Oliver, Jamie

A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer.A világsikerű, 45 országban, több mint 10 nyelven megjelenő magazin végre a magyar olvasóknak is elhozza Jamie kedvenc ételeit és a világ vezető séfjeinek exkluzív ajánlatait. F

5/9789635295227.jpg

őrülten csábos ételek

Szerző: Carr, Kris - Sarno, Chad

„Az Őrülten csábos ételek ragyogó könyv! Véleményem szerint egészen fantasztikus Krisnek az a nézete, hogy minden egyes étkezéssel magad írod a jövőd könyvét. Frappáns megfogalmazása ez annak az igazságnak, hogy amilyen ételeket választunk, aszerint éljük életünket és őrizhetjük meg jó egészségünket. Kris hozzásegít bennü

5/9789635295357.jpg

Superfood a konyhában

Szerző: Morris, Julie

A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBANAz ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt!

3/5999033929394.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/2.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

3/5999033929325.jpg

Goodfood - világkonyha v. évf. - 2016/1.

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek