BOOKS: 4827
4/9789634065272.jpg

500 leves - egészséges és finom

Szerző: Blake, Susannah

A levesek e tárháza 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető receptet rejt. Oldalait forgatva rengeteg ötletet és tanácsot kapunk változatos levesek elkészítéséhez. Könnyű hétvégi ebéd, gyors vacsora, elegáns előétel, forró leves a hideg, vagy jeges frissítő a forró napokra – bármit is szeretnénk, itt megtaláljuk az id

4/9789634065173.jpg

500 smoothie és turmix

Szerző: Beckerman, Carol

Ebben a könyvben zamatos, gyümölcsökkel teli, klasszikus receptekkel ötvözve, új smoothie és turmix receptötleteket találunk egészséges italok készítéséhez.Temérdek tanácsot ad a mindenkori kedvencek ízesítésére, tartalmasabbá tételére és édesítésére. Bemutatja, mi kell a laktató reggelik vagy a nyári összejövetelek ízletes ..

4/9789634065265.jpg

500 saláta

Szerző: Blake, Susannah

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak, akik pillanatok alatt köretet vagy a főételt, tartalmas ebédet vagy gyümölcsös snacket szeretnének az asztalra tenni, mert a saláták minden alkalomra megfelelnek.A könyvben található receptek alapján elkészített meleg és hideg sa

3/5999033931847.jpg

Goodfood - világkonyha vii. évf. - 2018/1. január

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

0/9786150005409.jpg

Ünnepelj és fogyj! - büntetlen sütizés az ünnepek alatt is!

Szerző: Czanik Balázs

Ünnepelni az egyik legjobb dolog a világon - legyen szó születésnapról, karácsonyról, húsvétról vagy bármilyen jeles alkalomról. Mert akkor felerősödik a család jelentősége, energiával töltenek fel a szeretetteljes pillanatok. Ennek pedig elmaradhatatlan része a jóízű lakmározás, a finomabbnál finomabb sütemények, torták, dessze

1/9789631243260.jpg

Így főznek a katonák

Szerző: őszy-tóth Gábriel

„Az asztal körül kialakulhat a bajtársiasság, a sorsközösség élménye, az együtt elköltött étkezések során kezdődhetnek vagy mélyülhetnek el barátságok, szakmai kapcsolatok. Az evés, vagy maga az ételnek a megosztása már egy olyan közös tapasztalás, ami egységbe kovácsol, csapatot képez - márpedig kevés olyan, a honvédséghez ..

0/9789630990417.jpg

Karcsúsító levesek

Szerző: Bruton, Kathryn

"Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk, akár üde, friss, esetleg különleges és egzotikus ízekre vágyunk, ebben a könyvben garantáltan találunk oly

0/9789630990479.jpg

Dobd fel! - palacsinták a világ minden tájáról

Szerző: Pigott, Sudi

"A palacsintát mindenki szereti!Ki mondta, hogy egy palacsinta csak lekváros vagy kakaós lehet? A gasztronómia és a világ ízei iránt érdeklődő olvasók most számtalan új receptet ismerhetnek meg ebből a vidám, étvágygerjesztő és ismeretterjesztő könyvből. Sudi Pigott a sós és édes palacsinták lenyűgöző receptgyűjteményét áll

0/9789630990455.jpg

A ragyogó bőr titka

Szerző: Sillitoe, Hanna

"Hanna Sillitoe 20 évig szenvedett a pikkelysömörtől, ekcémától és aknétól.Betegségei uralták az életét, az önbizalmát teljesen elvesztette. Miután az orvosa közölte vele, hogy az utolsó lehetséges kezelési mód a kemoterápia, Hannasaját kutatásba kezdett, és étrendjét teljesen átalakította – fantasztikus eredményekkel. Most,

4/9789634591009.jpg

Diabetikus finomságok - nem csak cukorbetegeknek

A szerző által összegyűjtött, átalakított és kipróbált sütemények receptúrái megfelelnek a diétás előírásoknak, szénhidrátszegények, és sok egészséges alapanyagot tartalmaznak. Ajánljuk mindenkinek, aki fontosnak tartja azt, hogy megfelelően táplálkozzon, akár cukorbeteg, akár csak szeretné megelőzni annak kialakulását.

2/9789632516837.jpg

Horváth ilona illusztrált szakácskönyve

Szerző: Horváth Ilona

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, se egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az eredeti mű most egy különösen szép, gyönyörűen illusztrált könyv formájában öltött testet, melyből megismerhetjük és elké

5/9786155829000.jpg

Bűvös szakács - konyhauniverzum

Szerző: Bittera Dóra - Molnár Tamás

Szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar „gasztroforradalmat” eredeztetik. Az írások 2003–2011 között jelentek meg a Magyar Nemzet hétvégi ..

3/5999033931717.jpg

Goodfood - világkonyha vi. évf. - 2017/12. december

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

8/9786158057219.jpg

How to cook in europe - food & wine

Szerző: Gabriel & Violet

Kedves Olvasó! Örömünkre szolgál, hogy kezében tarthatja az „Így főznek…” sorozatunk immár tizenkettedik kötetét, a „How to Cook in Europe” című könyvet, amelyben ezúttal 15 európai ország gasztronómiáját mutatjuk be angol nyelven. A kötetben minden országnak egy-egy menüsorát mutatjuk be, s minden ételhez készült egy-egy ital

4/9789634332381.jpg

Furmint szakácskönyv - különleges ételek, kivételes borok

Szerző: Horváth Gábor, Pallagi Ferenc

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert ..

4/9789634064770.jpg

Nopi szakácskönyv

Szerző: Ottolenghi, Yotam - Scully, Ramael

Yotam Ottolenghi világszerte ünnepelt izraeli-brit séf, a modern gasztronómia ismert képviselője. Sikeres londoni delikáteszüzletei mellett 2011-ben nyitotta meg a Sohóban a NOPI éttermet, amely rövid idő alatt a brit főváros kultikus helye lett. Ottolenghi szakácsművészetében felismerhetők izraeli gyökerei, a NOPI-ban a maláj-ausztrál

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek