BOOKS: 4827
4/9789634476979.jpg

Torta és karamell

Szerző: Lengyel József

Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden változott körülötte: az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált. Ám a lényeg változatla

4/9789634474708.jpg

A legjobb receptek légkeveréses sütőhöz

Szerző: Donovan, Robin

Legyen szó akár szaftos húsokról, akár leveles tésztákról, a légkeveréses sütő révén gyorsabban és ízletesebben készíthetjük el ételeinket. Ám fortélyainak kitanulása és a hagyományos sütőkhöz készült receptek átalakítása nem egyszerű. A nagy légkeveréses sütő szakácskönyv révén mindent megtudhatunk ennek a speciáli

4/9789634753544.jpg

Hisztaminintolerancia szakácskönyv

Szerző: Rubin Eszter

A Hisztaminintolerancia szakácskönyv az első magyar nyelven megjelenő, alacsony hisztamintartalmú recepteket tartalmazó receptgyűjtemény. A csodás fotókkal illusztrált kötet az író, gasztronómus Rubin Eszter – mint hisztaminintoleranciában érintett – saját tapasztalatain alapul. A kötet nemcsak hisztaminintoleranciában, de összetett t

5/9786155417580.jpg

Magyar superfood

Szerző: Szabó Adrienn

TUDATOSSÁG – FENNTARTHATÓSÁG – KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁSA superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a ri

4/9789634476856.jpg

Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

Szerző: Ohara, Bonnie

Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhas

3/9789633049341.jpg

Olasz ételek gyorsan - könnyű és finom fogások, kevesebb mint 40 perc alatt

Szerző: Contaldo, Gennaro

Tanuljunk a legjobbtól! Gennaro Contaldo egyszerű, szuperbiztos receptjeivel percek alatt autentikus olasz fogásokat varázsolhatunk az asztalra.Jamie Oliver is mesterének, Gennarónak köszönheti Itália iránti rajongását. A legendás olasz séf most közel 90 receptben mutatja be, hogyan készíthetünk pazar és változatos olasz ételeket keveseb

3/9789633049365.jpg

Flexitáriánus étrend

Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül!Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étk

3/9789633049402.jpg

Zero waste konyha

Szerző: Turner, Kata

Legyél zero waste bajnok! Tervezz, vásárolj és főzz pazarlásmentesen ezekkel az egyszerű, ötletes tippekkel! Használd fel az alapanyagokat az utolsó morzsáig: a szikkadt kenyérrel sűríts levest, a tojáshéjból készíts fehérjedús smoothie-t!Ne dobd ki, inkább neveld újra: adj második esélyt a saláta torzsájának és a zöldséghéjna

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek