Ohara, Bonnie : Hogyan legyünk profi kenyérsütők?

ID: 0000245646
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789634476856
Megjelenés éve: 2020
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Tudod, mitől lesz igazán jó a házi kenyér, a rusztikus vekni, a focaccia, a briós és a ciabatta?Liszt, élesztő, víz és só - csupán ezek az egyszerű hozzávalók kellenek hozzá, ám a jó kenyér elkészítése mégis nagy feladat elé állítja az otthoni kenyérsütésben járatlanokat. A Hogyan legyünk profi kenyérsütők egyszerű, felhasználóbarát receptekkel lebbenti fel a fátylat a pékmesterség titkairól, hogy a mi otthonunkat is a frissen sült vekni illata lengje be.A pékmesterséget autodidakta módon elsajátító és ma már nagy sikerű saját pékséget vezető Bonnie Ohara könyvében minden benne van, amire szükségünk lehet: átfogó bevezető, a legszükségesebb konyhai felszerelés bemutatása, a kenyérkészítés folyamatának világos magyarázata, könnyen megérthető sütési technikák, valamint nagyszerű tippek. A 32 ínycsiklandó recept mellé az egyes lépéseket illusztráló fotók társulnak.

Hasonló könyvek

9/9789639889583.jpg

300 recept kenyérsütő géphez

Ime egy 300 receptet és ugyanannyi ételfotót tartalmazó könyv, amely sós és édes kenyerek, édes kelt tészták, sütemények és házi lekvárok készítését mutatja be. Pompás illatokkal

7/9637437320.jpg

Gofri

Legyen szó kedélyes, családi körben eltöltött délutáni kávézgatásról vagy gyermekünk szülinapi zsúrjáról, a gofri mindig sikert arat. Igazi kedvence nemcsak a fiatal, de az idősebb k

4/9639384681.jpg

Kenyérsütés otthon

Van-e fenségesebb egy reggelinél vagy vacsoránál, ahol a kenyér a főszereplő?Mégpedig nem a szokványos, boltokban vásárolt tucatáru, hanem az igazi, magos, eredeti ízét visszanyer ház

nopic.jpg8/9639418436.jpg
9/9789639485402.jpg

Kenyérsütés 2.

Szerző: Oetker Dr.

Frissen sült, még meleg,ropogós héjú, csábító illatúkenyér - igazi élvezet!Az új kenyérsüto gépekkel könnyen elkészíthetjük kedvenc kenyerünket, és pontosan tudjuk, mi van benne.E

4/9639384642.jpg

Kenyérsütés otthon

Van-e fenségesebb egy reggelinél vagy vacsoránál, ahol a kenyér a foszereplo?Mégpedig nem a szokványos, boltokban vásárolt tucatáru, hanem az igazi, magos, eredeti ízét visszanyer házik

nopic.jpg5/9789635821136.jpg

A kenyérsütés iskolája

Szerző: Schell, Valesa

A kenyérsütés a reneszánszát éli, ez az alapos és megbízható útmutató pedig elvezet minket az ellenállhatatlanul ínycsiklandó kenyerek és pékáruk világába. A kenyérsütés iskoláj