BOOKS: 4827
0/9789630848565.jpg

Örömmel főzni - fausto's (cuccinare con piacere)

Szerző: Di Vora, Fausto

Fausto Di Vora több mint 20 éve él Budapesten. Éttermeiben olasz csúcsgasztronómiával találkoznak a vendégek nap mint nap. Örömmel főzni című könyve azzal a szándékkal született, hogy az olvasók is megismerhessék kifinomult konyháját, a gasztronómiáról és a minőségi vendéglátásról vallott nézeteit. Nincsenek titkok, Fausto é

3/9789633030516.jpg

Magyar kóstoló (új!)

Szerző: Gergely Anikó

Ez a könyv a nagy sikerű Kulinária sorozat tagja, melynek kivételesen gazdagon és színvonalasan illusztrált kötetei öt kontinens népeinek konyhaművészetét mutatják be sajátos felfogásban. Használható szakácskönyvek ezek, idegen számára többnyire különlegesnek, sőt néha különösnek tűnő receptek gyűjteményei, ám többet nyúj

3/9789633541173.jpg

Ételek adventtől vízkeresztig - töltött csuka és a többiek

Szerző: Róka Ildikó

Az első kötetben rögtön sok hasznos, jó ötletet kínálunk Adventtől Vízkeresztig. A böjti időszak ételeitől az ünnepi pulykasülteken, egészséges halételeken és süteményeken át a szilveszteri sós perecig számos „ennivaló” érdekességet találnak a könyvben.

8/9789638800770.jpg

A nyár ízei - vegán szakácskönyv

Szerző: Dankóné R. Magdolna-nagy Zsuzsa

Szakácskönyv-sorozatunk harmadik részében a nyári alapanyagokra épülő receptekkel kívánunk örömet szerezni Önnek. A receptek közötti könnyű eligazodás érdekében A nyár ízei könyv is követi az előző kötetek tematikáját (Reggeli gabonaételek, Kenyérfélék, Pástétomok, Levesek, Főételek, Feltétek, Saláták, Édességek, Ita

8/9789638912329.jpg

A tél ízei - vegán szakácskönyv

Szerző: Dankóné R. Magdolna-nagy Zsuzsa

Főzni jó! Egészségeset és fi nomat főzni még jobb! De a legjobb, amikor több ember összefog egy jó ügy támogatására. A Nyitott Szemmel magazin munkatársai fontosnak tartották, hogy legyenek olyan évszakokra kidolgozott szakácskönyvek, amelyekből bárki, bármikor elkészítheti egészségbarát, hazai alapanyagokból készült ételeit.

2/9772062882115.jpg

Vince borszótár a-tól z-ig

Volt már úgy, hogy egy vacsora során röpködtek a „chateau”, „tannin”, „barrique” és más kifejezések, ön pedig inkább csendben várt, míg másra terelődik a szó, mert csupán halvány sejtése volt az említett kifejezés jelentéséről? Velünk is megesett, ezért – a Vince Magazin olvasók igényeire reflektálva – szedtük össze egy

nopic.jpg2/9789632979960.jpg

Ramsay legjobb menüi

Szerző: Ramsay, Gordon

Ez a kötet 52 menü fantasztikus gyűjteménye. Az év minden hetére választhatunk egy-egy ételsort! Sőt, ha kombináljuk az egyes fogásokat, 140 000 különböző menüből szemezgethetünk. A három részre vágott oldalaknak köszönhetően könnyedén variálhatjuk az egyes recepteket, újabb és újabb menüsorokat hozva létre. Szezonális menük ..

4/9789634971900.jpg

Nigella expressz 2.

Szerző: Lawson, Nigella

Könyvünk, a Nigella expressz 2. része mesésen egyszerű mégis csodás gyorsételeivel, zseniális időspóroló ötleteivel megoldást kínál az örök problémára: hogyan varázsoljunk pompás fogásokat az asztalra, amikor levegőt is alig van időnk venni. Mindezt persze a már megszokott könnyed és szórakoztató stílusban. Nigella számos íny

5/9786155113598.jpg

Főzz évszakok szerint!

Szerző: Szepesi Dóra

"Szepesi Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint eze

3/9789633410370.jpg

99 új egytálétel- 33 színes fotóval

Szerző: Lajos Mari – Hemző Károly

Az egytálétel különös műfaj, amolyan minek nevezzelek? Aszerint, hogy melyik összetevő hangsúlyosabb benne, nevezhetnénk akár levesnek, tésztafélének, hús-, hal-, sajt- vagy tojásételnek is, holott egyik sem, hiszen mindegyikben jócskán szerepelnek "lazító elemek", azaz különféle zöldségek, gabonaszármazékok. Miután természetsze

3/9789633410448.jpg

A nők lapja konyha 100 villámgyors receptje

Mindenki számára ismerős élethelyzet egy fárasztó munkanapon, délután ötkor azon gondolkodni, hogy mi lesz a vacsora/másnapi ebéd, amit a lehető leghamarabb össze lehet dobni, és utána elterülni a kanapén. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye, illetve húsétele után olyan fogásokat gyűjtünk egy

9/9789639659964.jpg

Fejedelmi lakomák - régi magyar étkek

Szerző: Bogos Zsuzsanna

A főúri udvarok varázslatos konyhájába léphetünk be, s fejedelmi lakomák részesei lehetünk Bogos Zsuzsanna könyvét olvasva. Kappan mézelt tésztával, narancslével locsolt menyhalmáj, sült császármadár, mandulás pávasült, fánk gyümölcsös lével, fügetorta, birslekvár – ez is a magyar konyha része volt egykor.Négyszáz éve a pa

2/9789632979434.jpg

River cottage minden napra

Szerző: Fearnley, Hugh-whittingstall

A kiadványban a televízióból is jól ismert séf arról győz meg imponáló természetességgel, hogy a családi mindennapok kötelező gyakorlata az ételkészítés hogyan változtatható némi odafigyeléssel elhagyhatatlan, monoton nyűgből örömforrássá - ráadásul anélkül, hogy ezentúl ennek kellene áldoznunk minden időnket.

3/9789633570722.jpg

Az én alapszakácskönyvem - sütés-főzés lépésről lépésre

Szerző: Hargitai György

"Az én alapszakácskönyvem" célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást is.

3/9789633432891.jpg

Hello kitty ínyenc szakácskönyv

Szerző: 56542

Ha a legközelebbi bulidon te is szeretnéd meglepni a barátaidat magad sütötte pikáns muffinokkal vagy minden jóval megtöltött tortillatekercsekkel, esetleg szeretnéd egy finom reggelivel vagy vacsorával kényeztetni a családodat, vagy akár csak egy kiadós szendvicset készíteni magadnak a másnapi nagyszünetre – eljött a te időd! Hello Kit

2/9789632911663.jpg

Nyers ételekkel az egészségért

Szerző: Bailey, Christine

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. A könyvben található ínycsiklandozó receptek bőséges választéka gazdagítja étrendünket, általuk megfiatalodunk, megtelünk frissességgel és életerővel. A pozitív eredmények megtapasztalásához nem

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek