Gergely Anikó : Magyar kóstoló (új!)

ID: 0000169867
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633030516
Megjelenés éve: 2012
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Ez a könyv a nagy sikerű Kulinária sorozat tagja, melynek kivételesen gazdagon és színvonalasan illusztrált kötetei öt kontinens népeinek konyhaművészetét mutatják be sajátos felfogásban. Használható szakácskönyvek ezek, idegen számára többnyire különlegesnek, sőt néha különösnek tűnő receptek gyűjteményei, ám többet nyújtanak ennél: az étkezési szokásokat úgy mutatják be mint a természeti-gazdasági környezet, a történeti fejlődés, a sajátos hagyományok termékét, mint az adott ország nemzeti kultúrájának egy szeletét. Ráadásul szövegben, képben mindig jelen van bennük az ember – az, aki megtermeli, megalkotja az enni- és innivalókat, amelyek aztán természetes részét képezik mindennapjainak, és fényesebbé teszik ünnepeit.Az elmondottakból következően ebben a könyvben sok minden található, ami egy Magyarországon élő magyarnak talán magától értetődő. Ennek ellenére úgy véljük, hogy a kötet lapjait forgatva azok is szórakoztató és tanulságos olvasmányra, időnként meglepő tényekre lelhetne

Hasonló könyvek

9/9789639972155.jpg

Pecsenyék - kóstoló

Legtöbben képtelenek vagyunk lemondani a pecsenyékről, hiszen látványuk, ízük, illatuk oly csodálatos, hogy azonnal elcsábulunk. Sokak számára ráadásul a hús elengedhetetlen táplálék ..

9/9789639972049.jpg

Szabadtűzőn - kóstoló

Mint más országokban, hazánkban is az egyik legkedveltebb társas kikapcsolódás, szórakozás formája a kerti party. Mit is jelent ez? Kényelmes öltözetet, szimpatikus és kedvelt embereket,

9/9789639972063.jpg

Olcsó ételek - kóstoló

Sajnos egyre többen találkozunk az érzéssel, hogy meg kell gondolnunk, miből és mennyit teszünk a bevásárlókosarunkba. Sorozatunk e tagját elsősorban azoknak ajánljuk, akik odafigyelnek,

9/978963946709x.jpg

Magyaros ízek

Szerző: Dobi Ildikó

Neves szerzők kitűnő receptjei.

9/9789639901414.jpg

Saláták - kóstoló 3.

A különféle salátákat általában húsételek és egytálételek mellé fogyasztjuk. Elképzelhetetlen a sült hasábburgonyával tálalt rántott szelet uborkasaláta nélkül, de ritkán feledk

9/9789639901407.jpg

Feltétek - kóstoló 2.

A főzelékek és a feltétek elválaszthatatlanok egymástól. Könyvünkben a jól ismert feltétektől eltérő választékból kívánunk „ízelítőt” nyújtaniÖnnek. Célunk az, hogy receptje

9/9789639901391.jpg

Főzelékek - kóstoló 1.

A főzelékről a habarással, rántással készített sűrített levű, zöldséges ételek jutnak az eszünkbe. Nyáron a savanyú burgonya, a kapros tök, a tejfölös sóska, a lucskos káposzta v

2/963919276X.jpg

Magyar kóstoló

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat,