BOOKS: 4827
8/9786158057639.jpg

Magyarország finom - vadregényes kelet

Szerző: Borbás Marcsi

A Magyarország finom könyvsorozat első kötete (Szívem csücske ország sarka) a nyugatividékeken barangolt, mi sem természetesebb tehát, mint hogy ezúttal kelet felé vettem azirányt.A vadregényes Kelet felé.Vannak, akik azt gondolják, hogy a keleti vidékek kevésbé mutatják magukat, nehezebbmegismerni őket, rejtettebbek a kincseik...Kijelen

0/9786150060248.jpg

A nagy sütiskönyv

Te sem tudod elképzelni az életed a napi desszertek nélkül? Nagyobbat akarsz villantani egy sima palacsintánál, és nem félsz belevágni egy tükörglazúros, svájci vajkrémes, vagy épp egy négyrétegű, kétféle krémmel töltött tortába? Akkor ez a könyv pont neked szól!A Nagy Sütiskönyvben kedvedre válogathatsz majd a pohárkrémek, a t

5/9786155921353.jpg

Mentes édességek - a forradalmi desszertkönyv másként evőknek

Szerző: Stahl Judit

Végy egy hiteles szakácsnőt, akinek megbízható receptjeiből egy ország főz-süt majdnem két évtizede. Tegyél fel neki egy érdekes kérdést: lehet-e GLUTÉN, TEJ és TOJÁS nélkül ugyanolyan finom, ínycsiklandó zamatokat elérni? Mindez egy baráti-családi segítségkérésnek indult: Judit, van egy gluténmentes piskóta recepted? Tudsz tej

0/9786150032863.jpg

Street kitchen bemutatja:nagy burgerkönyv

Szerző: Jancsa Jani

Ez a könyv neked szól, ha imádod a jó burgereket, és mindent tudni akarsz róluk. Végigvesszük a nagy klasszikusokat, belekóstolunk a nemzetek burgereibe, mutatok nektek különleges húsokat és olyan ételeket, amelyekről álmotokban sem gondoltátok volna, hogy burgeresíteni lehet - és mégis! Természetesen az autentikus bucik, izgalmas köret

0/9786150060514.jpg

Balansz-receptek, hogy egész évben jól érezd magad

Szerző: Fördös Zé

Tudtad, hogy egyáltalán nem kell sanyargatnod magad ahhoz, hogy ne hízz el? Tudtad, hogy a jó kajákért nem kell egy fél napra beköltöznöd a konyhába? Tudtad, hogy kis odafigyeléssel egy hosszú távon fenntartható rendszert alakíthatsz ki, és balanszba kerülhetsz? Ebben a könyvben megosztom veled azt az életformát, amit én is követek nap ..

5/9786155767043.jpg

Gluténmentes pékség - természetes alapanyagok, házi lisztkeverékek, kenyerek és

Szerző: Horváth Judit

Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag?Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különb

3/9789633243442.jpg

A kenyér lelke

Szerző: Vajda József

„Meg kell adni az időt a kenyérnek” – mondja Vajda József, és éppen így adja meg az időt a szavainak is. Ahhoz, hogy a kenyérsütés roppant egyszerűnek látszó folyamatát lépésenként megmutathassuk, nem elegendőek a receptek. Van ott valami más is, ami nem adja könnyen magát, és amiért a könyv címe A kenyér lelke lett.Józsi bárme

0/9786150063539.jpg

Keto - fogyni bárki tud

Szerző: Schobert Norbi

Kedves Olvasó! Nem életmódot, nem is diéta vallást, hanem egy ősi és egyetlen, nagyon hatásos fegyvert tartasz a kezedben. Ketózis, Keto, avagy a zsírbontás egyetlen folyamata, amelyet ember és állat az evolúció során mindig is használt, bár nem tudatosan. Minden diéta sikerének alapja, ha a test Keto fázisba jut. Ez a könyv abban segí

5/9786155417443.jpg

Buddha-tálak

Szerző: Janits-Szabó Virág

Ebben a nem hagyományos szakácskönyvben pazar tálakon találkoznak vegetáriánus és vegán fogások. A zömében nagyon könnyen elkészíthető, kivétel nélkül egészséges és harmonikus receptek más és más hangulatvilágot idéznek meg. Olyan csodálatos tálakkal ismerkedhetünk meg, mint a Stresszoldó vagy az Édes ébredés Buddhatál. Vir

4/9789634336136.jpg

Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből

Szerző: Váncsa István

A lakoma folytatódik – a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma – A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár ..

3/9789633246689.jpg

Ellenállhatatlan karácsonyi finomságok

Az adventi és karácsonyi időszak egyik legjobb része a süteménysütés, már maga a tervezgetés is élmény, míg az ember kitalálja, mit készít majd az ünnepekre. A Desszertleckék negyedik kötetében rengeteg remek ötletet adunk, legyen szó vendégváró falatról, mézeskalácsról vagy éppen ehető ajándékról. A Nők Lapja Konyhában, i

0/9789630998581.jpg

Kreatív receptek hétköznapokra

Szerző: .

A Cookpad a világ legnagyobb közösségi receptoldala. A Cookpad Magyarország 2019 derekán hirdette meg „Könyv-kihívás” elnevezésű pályázatát, melyre a résztvevők új, eddig még nem posztolt receptekkel nevezhettek. A könyv a Varga Gábor vezette szakértő zsüri által legjobbnak ítélt – és kipróbált, elkészített - recepteket adja ..

3/9789633246672.jpg

Látványos torták kezdőknek és haladóknak - desszert leckék 3.

A tortasütéstől sokan tartanak, mert azt hiszik, sosem tudnának olyan szép és finom süteményeket készíteni, mint amilyeneket a cukrászdában kapni. A Desszertleckék harmadik kötetében bebizonyítjuk, hogy ez tévedés: tortát sütni egyáltalán nem ördöngösség!A Nők Lapja Konyhában, illetve a Desszert-különszámban megjelent, kiprób

0/9789630998598.jpg

édes sütemények

Szerző: .

A Cookpad a világ legnagyobb közösségi receptoldala. A Cookpad Magyarország 2019 derekán hirdette meg „Könyv-kihívás” elnevezésű pályázatát, melyre a résztvevők új, eddig még nem posztolt receptekkel nevezhettek. A könyv a Varga Gábor vezette szakértő zsüri által legjobbnak ítélt – és kipróbált, elkészített - recepteket adja ..

0/9786150032986.jpg

Hangulatfüggő

Szerző: Horváth Alexandra

A szerző első könyvében szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét.A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi.A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk inno

5/9786155885020.jpg

Vegán

Szerző: Hajdu Ágnes-Lukácsi ákos

Húsz évvel ezelőtt kezdtem el gyermekeimnek, egészséges, tojásmentes,lakto- vegetáriánus, bio alapanyagokból készült, reform süteményeket készítenióvodai zsúrok, ünnepségek alkalmával, gyerekkorom ízemlékeit transzformálva.A vegán sütemények készítése egy következő lépés volt, figyelembe véveazt a tényt is, hogy egyre több

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek