Váncsa István : Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár egy filozófiai mű, és bár elmélkedéssel még senki nem lakott jól, Váncsa bebizonyítja, hogy a gondolat lehet az étel fűszere.Hogyan működik egy vándorpiac? Mi az előétel jelentősége? Miért fontos csalánleves? Az esszék olvasása egyfajta meditáció a főzés gyakorlata előtt, hiszen az ételnek is más íze lesz, ha tudjuk, mi formálta olyanná, amilyen.
Hasonló könyvek
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu
Lakoma 3. - a francia konyha legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
A lakoma folytatódik a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma A francia konyha legfinom
Váncsa istván szakácskönyve - ezeregy+ recept (új, bővített kiadás 2016)
Szerző: Váncsa István
Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló mű, amely szakácskönyvnek nélkülözhetetlen, olvasmánynak pedig roppant szó
Lakoma 2. - az itáliai konyhák legfinomabb ételeiből
Szerző: Váncsa István
Váncsa István nagy sikert aratott szakácskönyve, a Lakoma második része az olasz konyha remekeit veszisorra a szerzőtől már megszokott módon, szórakoztató, irodalmi, anekdotázó stílu
Lakoma - első rész
Szerző: Váncsa István
Váncsa István keresett, különleges szakácskönyve, a Lakoma című sorozat első darabja most új kiadásban, változatlan tartalommal jelenik meg: a Mediterráneumból a görög, török, ciprus
Lakoma - a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák
Szerző: Váncsa István
Váncsa István új szakácskönyve a Lakoma című sorozat első darabja, amely a mediterráneumból a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhákat fogja át, 650