BOOKS: 4827
3/5999033931007.jpg

Goodfood - világkonyha vi. évf. - 2017/6. június

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

2/9789632517254.jpg

Házi sajtkészítés - kézműves sajtok

A sajtkészítés csodálatos dolog! Türelemre, kreativitásra, szeretetre tanít. Olyan varázslatos világba kerülsz bele, amely teljesen magával ragad. A sajt él mindaddig, míg meg nem esszük. Rengeteg íz, zamat alakul ki a kedvünkért, hogy élvezzük minden percét, amit a sajttal tölthetünk el. Ha tehetném, mindenkinek megtanítanám, hogyan ..

1/9789631289411.jpg

Fermentált finomságok - mezítlábas módra

Szerző: Sinka Miléna

"Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egy

2/9789632519241.jpg

Ahogy én készítem - kati mama szakácskönyve

Szerző: Máté Pálné Terenyei Katalin

"Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre törekedni, és kerültem a ritka vagy szokatlan fűszerek, alapanyagok használatát, hogy azokat a sütésben, főzésbe kevésbé járatosak is k

1/9789631364224.jpg

A magyar zsidó konyha

Szerző: Körner András

Kultúrtörténetet akartam írni, nem pedig a mindennapi főzést-sütést segítő praktikus szakácskönyvet, hiszen olyanból van éppen elég. Ez a kötet a magyarországi zsidó konyha történetén, a regionális és a kulturális különbségeken, a hétköznapok és az ünnepek ételrepertoárján kívül az étkezéskultúra szinte minden más font

0/9789630988957.jpg

Olasz konyha - pizzák, tészták, rizottók és desszertek

Szerző: Bardi, Carla

Carla Bardi harmincnál is több szakácskönyvet írt és szerkesztett az olasz és a nemzetközi konyháról. Legnépszerűbb műveit több mint 20 nyelvre fordították le. A szerző talán olasz származása miatt, szenvedélyes szeretettel rajong az ételekért. Toscanában nőtt fel, ahol nagyanyja és nagynénjei tanították főzni. Később többsz

5/9786155148101.jpg

Hungaricum - la cocina hungara sencillamente könyv + cd

Szerző: Hajni István , Kolozsvári Ildikó

MAGYAR KONYHA EGYSZERŰEN. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy meglepje barátait és családját. A könyv mellé most a díszdobozba egy zenei összeállítást helyeztünk el Folk zenékből összev

0/9789630989312.jpg

Teljes élet gluténmentesen

"Gluténmentes étrendet követni nem könnyű, de nem lehetetlen! Könyvünk több mint 100 finom és tápláló gluténmentes étel receptjét tartalmazza, a reggelitől, az ebéden át a vacsoráig – sőt rágcsálnivalókra és desszertekre is adunk ötleteket. Kezdjük a napot például egy gluténmentes granolával vagy egy szelet finom reggeli mandul

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek