Könyv kategóriák
Fördős zé magazin 2017/1. - nyár
Megúszós karácsonyi receptek
Goodfood - világkonyha vi. évf. - 2017/6. június
"Milliók kedvenc gasztromagazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra: Ízpompás, könnyen elkészíthető receptek Remek ötletek, fantasztikus fotók Hazai receptek, érdekes írások BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon Ha valami finomra vágyik, de nem szeret
Házi sajtkészítés - kézműves sajtok
A sajtkészítés csodálatos dolog! Türelemre, kreativitásra, szeretetre tanít. Olyan varázslatos világba kerülsz bele, amely teljesen magával ragad. A sajt él mindaddig, míg meg nem esszük. Rengeteg íz, zamat alakul ki a kedvünkért, hogy élvezzük minden percét, amit a sajttal tölthetünk el. Ha tehetném, mindenkinek megtanítanám, hogyan ..
Fermentált finomságok - mezítlábas módra
Szerző: Sinka Miléna
"Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egy
Ahogy én készítem - kati mama szakácskönyve
Szerző: Máté Pálné Terenyei Katalin
"Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre törekedni, és kerültem a ritka vagy szokatlan fűszerek, alapanyagok használatát, hogy azokat a sütésben, főzésbe kevésbé járatosak is k
A magyar zsidó konyha
Szerző: Körner András
Kultúrtörténetet akartam írni, nem pedig a mindennapi főzést-sütést segítő praktikus szakácskönyvet, hiszen olyanból van éppen elég. Ez a kötet a magyarországi zsidó konyha történetén, a regionális és a kulturális különbségeken, a hétköznapok és az ünnepek ételrepertoárján kívül az étkezéskultúra szinte minden más font
Olasz konyha - pizzák, tészták, rizottók és desszertek
Szerző: Bardi, Carla
Carla Bardi harmincnál is több szakácskönyvet írt és szerkesztett az olasz és a nemzetközi konyháról. Legnépszerűbb műveit több mint 20 nyelvre fordították le. A szerző talán olasz származása miatt, szenvedélyes szeretettel rajong az ételekért. Toscanában nőtt fel, ahol nagyanyja és nagynénjei tanították főzni. Később többsz
Hungaricum - la cocina hungara sencillamente könyv + cd
Szerző: Hajni István , Kolozsvári Ildikó
MAGYAR KONYHA EGYSZERŰEN. A Magyar konyha titka az egyszerűségében és a tradicionális tapasztalatban rejlik. Ezzel a könyvvel, melyben 46 egyszerű recept található ezt a titkot az otthonába varázsolhatja, hogy meglepje barátait és családját. A könyv mellé most a díszdobozba egy zenei összeállítást helyeztünk el Folk zenékből összev
Teljes élet gluténmentesen
"Gluténmentes étrendet követni nem könnyű, de nem lehetetlen! Könyvünk több mint 100 finom és tápláló gluténmentes étel receptjét tartalmazza, a reggelitől, az ebéden át a vacsoráig sőt rágcsálnivalókra és desszertekre is adunk ötleteket. Kezdjük a napot például egy gluténmentes granolával vagy egy szelet finom reggeli mandul
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek









