Könyv kategóriák
Goodfood - világkonyha vi. évf. - 2017/7. július
"Milliók kedvenc gasztromagazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra: Ízpompás, könnyen elkészíthető receptek Remek ötletek, fantasztikus fotók Hazai receptek, érdekes írások BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon Ha valami finomra vágyik, de nem szeret
Sütizz és fogyj!
Szerző: Czanik Balázs
Örök harcban állsz a kilókkal, netán a laktózzal vagy gluténnal? Akkor a Sütizz és fogyj! megoldást nyújthat problémáidra!Czanik Balázs vagyok, személyi edző, a Capoeira Aerobik megalkotója. Kicsi gyerekkorom óta a sport az életem része, közel két évtizede pedig nem csak a saját egészségem és örömöm miatt foglalkozom vele, h
Koktélok extrákkal
Szerző: Herft, Nicole
"Egészséges, vitamindús szuperkoktélok mindennapra!Nicole Herft, neves gasztronómiai szakértő és szakíró bebizonyítja, hogy a klasszikus koktélok természetes hozzávalókkal gazdagítva nemcsak finomak, de egészségesek is lehetnek, emellett számos új recepttel is megajándékozza az olvasót. Gazdag fantáziával alkot alkoholos koktélokat
A csodálatos diófélék és magok
Szerző: Seldon, Natalie
ismertető: A DIÓFÉLÉK ÉS A MAGOK TÁPANYAGBOMBÁK, MELYEK SEGÍTIK AZ EGÉSZSÉGES SZÍVMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁT, TÁMOGATJÁKAZ IMMUNRENDSZERT ÉS CSÚCSFORMÁBAN TARTJÁK AZ AGYAT.Kattanjunk rá a diófélékre és a magokra! Az értékes szemek meg vannak pakolva vitaminokkal, rákellenes antioxidánsokkal és esszenciális ásványi anyagokkal.Egy
Spagetti és társai - mágneszáras doboz
"Eredeti receptek családi étkezésekhez és vendégváráshozTöbb mint 100 nagyszerű recept olasz tésztaételekhezSpagetti ˇ Linguine ˇ Tagliatelle ˇBucatini ˇ Fettuccine ˇ PappardelleÚtmutató az otthoni tésztakészítéshezTökéletes ajándék a tészták szerelmeseinek"
Érzékenyek desszertes könyve
Szerző: Dr. Tolnai Orsolya
Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak a szerzőnél, nem volt más választása mint, hogy glutén-, laktóz-, és cukormentes édességeit i
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek