BOOKS: 4827
nopic.jpg8/9786158080545.jpg

Chefparade - karácsony

Tartalmában, stílusában folytatja az eddigi Chefparade könyveket: sok képpel, vidámsággal.

nopic.jpg6/9786156168306.jpg

Székelyföld ízei - második, átdolgozott kiadás

Szerző: Pataki János

Pataki János Székelyföld ízei című szakácskönyve 2006-ban látott napvilágot, és szinte azonnal elfogyott a boltok polcairól. Az elmúlt években a Fekete Sas Kiadó újra megjelentette Pataki János saját pazar fotóival illusztrált erdélyi könyvsorozatának legszebb köteteit, az Erdély kincseit és a Székelyföldet.A gyönyörű kiállít

nopic.jpg1/3380001542745.jpg

Magyar konyha - 2021. november (45. évfolyam 11. szám) őszi tányér

Legújabb számunkban felelevenítjük mi minden köthető a Márton-naphoz. „Ki ilyenkor libát nem eszik, egész évben éhezik” – tartja a mondás, ezért megkértük Kerekes Sándort, a Gléda Vendéglő séfjét, hogy készítsen libás fogásokat. Ellátogattunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Panyolára, a sárréti ChiliFarmra és

nopic.jpg5/9786155767104.jpg

Egy év kertvárosban

Szerző: Sala, Felicita

Ez a mesés szakácskönyv és kedvcsináló kertészeti kalauz csodás illusztrációkkal mutatja meg, hogy mi terem egy év alatt Kertváros lakóinak erkélyén, tetőteraszán vagy kertjében, és hogy mi az a tizenkét finomság, amit a bájos szereplők az éppen termő gyümölcsökből és zöldségekből készítenek. A kertészkedés, a főzés és ..

nopic.jpg5/9786155767098.jpg

Mit főznek a gránátalma utca 10.-ben?

Szerző: Sala, Felicita

Valaminek jó illata van a Gránátalma utca 10.-ben. Sőt, mennyei! Mindegyik lakásban valami különleges étel készül, amit a lakók szeretnének megosztani egymással a ház közös ebédjén. Ez a gyerekeknek szóló szakácskönyv varázslatos rajzokkal és egyszerű leírásokkal mutatja be különböző kultúrák egy-egy jellegzetes ételét, ami

nopic.jpg5/9786155417818.jpg

Bea konyhája 3

Szerző: Gáspár Bea

Gáspár Bea újabb receptválogatásából egy nagycsalád mindennapjai sejlenek fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátásra és hétköznapokra, múltidéző és frissen tanult fogások, persze mindez a konyhából szemlélve, megélve és leírva. Az első nagy fejezetben hagyományos ételek Bea módra megcsavart receptjeit t

nopic.jpg0/9786150125282.jpg

Ferrari - a 75 éves scuderia története

Szerző: Méhes Károly

A 2017-ben megjelent FERRARI 70 c. kötet kibővített, átdolgozott kiadása, 130 új fotóval. A könyv feldolgozza a csapat történetét egy-egy fejezetet szentelve minden évtizednek, minden Ferrari-világbajnoknak és a legjelesebb pilótáknak. Új tartalomként került bele egy fejezet a Ferrari és Magyarország kapcsolatáról.

nopic.jpg0/9786150129631.jpg

Ellenállhatatlan egészséges ételek

Szerző: Török Eszter

Meglepő, de sokszor kapom visszajelzésként „a pácienseimtől”, hogy az én szakácskönyvem az első,amiből tényleg főznek. Ha belegondolunk, gyakran csak megvásároljuk a szakácskönyveket, az elejénbelelapozunk, de utána csak a polcon díszelegnek, nem használjuk őket.Ez a könyv valódi ételeket tartalmaz, valódi embereknek! Ebből tényl

nopic.jpg6/9786156345066.jpg

Puskás - második élet (regény)

Szerző: Entrialgo, Daniel

"Nácik, kommunisták, besúgók, az ‘56-os forradalom, Spanyolország. A világ leghíresebb magyarjának hihetetlen életútja, ahogy még sohasem tálalták.Puskás – eredetileg Purczeld – Ferenc eseménydús élete kanyargós folyóként szeli át a XX. századot. A kispesti srácból a legendás Aranycsapat kapitánya és legnagyobb sztárja, valamin

nopic.jpg5/9789635721207.jpg

A hosszú élet ízei

Szerző: Buettner, Dan

„A 100 év fölöttiek a világ minden táján esküsznek rá, hogy a hosszú élet a konyhában kezdődik.”? Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotóiFöldünk Kék Zónáiban élnek a világon a leghosszabban az emberek. Ezek a varázslatos helyek Szardínián, a Costa Rica-i Nicoya-félszigeten, egy apró görög szigeten, Ikarián, a ..

nopic.jpg5/9786155417801.jpg

Halimádók konyhája

Szerző: Andrejszky Zoltán

A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jólmegválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekrőlszól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkramegfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty

nopic.jpg6/9786156345011.jpg

Tenisz - a belső játszma

Szerző: Gallwey, W. Timothy

"Több mint 1 millió eladott példány világszerte! A közel harminc éve megjelent első kiadás óta több ezer amatőr és profi teniszező játékát reformálta meg ez a méltán világhírű kiadvány.Ez a könyv Neked való, ha ezekkel a problémákkal nézel szembe teniszezés közben:- Az edzésen jobban megy a játék, mint a meccseken.- Pontosa

nopic.jpg5/9789635821709.jpg

Csokoládé

Szerző: Ferrandi

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek