Könyv kategóriák
Süteményeskönyv kezdőknek
Szerző: Oetker Dr.
Az új süteményeskönyv olyan kezdőknek készült,akik már eleve jól és jót szeretnének sütni. Ezért a Süteményeskönyv kezdőknek első kiadását teljesen átdolgozva, új feldolgozásban, sok ízléses képpel, számos új pompás recepttel kiegészítve, minden alaprecepthez szemléltető ábrákkal jelenteti meg. Dr. Oetker kísérleti konyh
Sajtok világa
Vajon milyen is a sajtok világa? Azt mindenki tudja, hogy a sajt tejből készül, de hogy miképpen lesz a tejből sok száz sajtféleség, s hogyan jöttek rá a sajtkészítés módjára, arról nem sokat tudunk. A Sajtok világa című könyv egy kis sajttörténelmen keresztül bemutatja a sajtok születését, a különböző sajttípusokat, e nemes,
Fűszerenciklopédia
Szerző: Morris, Sallie-mackl, Lesley
Részletes kézikönyv a világ fűszereihez és azok konyhai előkészítéséhez és felhasználásához 100 klasszikus és mai recepttel kiegészítve.
66 húsétel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó húsételek elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,hogy ne csak a megszokott,hanem újszerű,érdekes és különleges ételekkel is kedveskedhessünk szeretteinknek.
Igy főz a tisztelt ház
Szerző: őszy-tóth Gábriel
A szerző nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy megszólaltassa Magyarország 100 legismertebb politikusát, akik főzési tudományukról, kedvenc ételeikről, italaikról mesélnek. Ebből a könyvből megtudhatják, mi a kedvenc étele Orbán Viktornak, hogyan főzi a lecsót Horn Gyula, miért éppen a körözött a kedvence Pokorni Zoltánnak, hogyan ..
Nekem fél óra elég ... - 50 menü percek alatt -
Szerző: Vergne, Blanche
íme 50 könnyû, korszerû és ízletes menü. Bármelyik elkészíthető 30 perc alatt. Fél óra, és készen állhat a vendég fogadására. Mindegyik menü 3 világosan leírt és könnyen elkészíthető receptet tartalmaz (egy előételt, egy főételt és egy desszertet), és előkészítésük, sütésük-főzésük nem tart 30 percnél tovább. E k
A magyar szürkemarha - megőrzött izek -
Szerző: Bellon Tibor-kútvölgyi Mihály
Ma már bizonyított, hogy a természetes körülmények között tartott állat húsa vasban és vitaminokban gazdag, íze különleges. A belőle készített ételek évszázadok óta őrzött receptek alapján készülnek. A leírt ételeket hortobágyi gulyások, kiskunsági tűzoltók, sárközi háziasszonyok, mesterszakácsok főzték. A magyar szürk
Ünnepi étkezés
Szerző: Zombor Ádám
Mindenkinek szüksége van arra, hogy legyenek az életében olyan pillanatok, melyek emlékezetesek maradnak akkor is, ha évek múltán gondolnak vissza rájuk. Egy esküvő, egy osztálytalálkozó, vagy egy kerek évszámos születésnap olyan események, amikre szívesen gondol vissza az ember, mint életének meghatározó pillanataira. Ezért egy kül
Marhaételek - 50 recept, izvarázs, sárga sorozat -
A füzetben 50, egyenként, lépésről lépésre kipróbált recept található, melyeket a helyszínen készült fotók egészítenek ki. A recepteket egy kifejezetten erre a célra alakult, hivatásos szakácsokból álló csoport válogatta és próbálta ki, amelyhez alkalmanként csatlakozott egy-egy speciális terület vagy gasztronómiai iskola jeles ..
Húspogácsák, krokettek és hamburgerek - 50 recept, izvarázs, sárga sorozat -
A füzetben 50, egyenként, lépésről lépésre kipróbált recept található, melyeket a helyszínen készült fotók egészítenek ki. A recepteket egy kifejezetten erre a célra alakult, hivatásos szakácsokból álló csoport válogatta és próbálta ki, amelyhez alkalmanként csatlakozott egy-egy speciális terület vagy gasztronómiai iskola jeles ..
Gombaételek - 50 recept, izvarázs, sárga sorozat -
A füzetben 50, egyenként, lépésről lépésre kipróbált recept található, melyeket a helyszínen készült fotók egészítenek ki. A recepteket egy kifejezetten erre a célra alakult, hivatásos szakácsokból álló csoport válogatta és próbálta ki, amelyhez alkalmanként csatlakozott egy-egy speciális terület vagy gasztronómiai iskola jeles ..
99 házi sütemény
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
`Ezúttal olyan sütemények receptjét gyűjtöttem-válogattam össze (és próbáltam ki, szokás szerint), amelyeket nem különösebben ünnepélyes alkalmakra, „csak` a családnak, vasárnap délutáni csipegetésképpen szoktunk sütni, és nem lehet készen megvenni a cukrászdában vagy a péknél. A gyakran jelentéktelen küllemű, de annál ..
66 karácsonyi édesség
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
LAJOS MARI legújabb, ünnepi szakácskönyve a legfontosabb ünnepünkre, karácsonyra. A színes fotókkal,részletes receptek segítségével lépésről lépésre elsajátíthatják a karácsonyi sütemények elkészítésének módját nemcsak a gyakorlott háziasszonyok, de a kezdők is. Szemelvények a tartalomból: alaptészták,alapmázak,mézes sü
99 krumplis étel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval
Ünnepi csemegék
Szerző: Koronczai Magdolna
A 20 részes szakácsköny-sorozat darabjai neves szerzők munkái. Oldalaikon egyaránt találunk egyszerű és különleges recepteket.
Szakácskönyvek
Szakácskönyvek