Lajos Mari-hemző Károly : 66 karácsonyi édesség
LAJOS MARI legújabb, ünnepi szakácskönyve a legfontosabb ünnepünkre, karácsonyra. A színes fotókkal,részletes receptek segítségével lépésről lépésre elsajátíthatják a karácsonyi sütemények elkészítésének módját nemcsak a gyakorlott háziasszonyok, de a kezdők is. Szemelvények a tartalomból: alaptészták,alapmázak,mézes sütemények,gyümölcskenyerek,habcsókok, kalácsok,aprósütemények
Hasonló könyvek
99 krumplis étel
Szerző: Lajos Mari-Hemző Károly
LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval
99 kimélő étel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Ez a könyv nem a tilalomfákról szól,hanem a választás szabadságáról.Arról,h mit-mivel, potosabban a hagyományos,gyakran nehéz hozzávalókat milyen egészségesebb-kímélő tápanyagokkal ..
66 húsétel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó húsételek elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,
99 krumplis étel
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval
66 saláta
Szerző: Lajos Mari-hemző Károly
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó saláták elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,ho