Lajos Mari-hemző Károly : 66 karácsonyi édesség

ID: 000051434
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9636791437
Megjelenés éve: 0
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

LAJOS MARI legújabb, ünnepi szakácskönyve a legfontosabb ünnepünkre, karácsonyra. A színes fotókkal,részletes receptek segítségével lépésről lépésre elsajátíthatják a karácsonyi sütemények elkészítésének módját nemcsak a gyakorlott háziasszonyok, de a kezdők is. Szemelvények a tartalomból: alaptészták,alapmázak,mézes sütemények,gyümölcskenyerek,habcsókok, kalácsok,aprósütemények

Hasonló könyvek

9/9789639710597.jpg

99 krumplis étel

Szerző: Lajos Mari-Hemző Károly

LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval

2/9636792628.jpg

99 kimélő étel

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

Ez a könyv nem a tilalomfákról szól,hanem a választás szabadságáról.Arról,h mit-mivel, potosabban a hagyományos,gyakran nehéz hozzávalókat milyen egészségesebb-kímélő tápanyagokkal ..

nopic.jpg2/9636792215.jpg

66 torta

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

nopic.jpg0/3383000581487.jpg

99 vendégváró

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

nopic.jpg1/9636791743.jpg

99 zöldségtál

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

1/9636791444.jpg

66 húsétel

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó húsételek elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,

9/9789639710597.jpg

99 krumplis étel

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

LAJOS MARI sikeres szakácskönyvsorozatának újabb része: 99 krumplis étel 33 színes fotóval

1/9636791120.jpg

66 saláta

Szerző: Lajos Mari-hemző Károly

Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó saláták elkészítéséhez szükséges alapismeretek,nélülözhetetlen elméleti és gyakorlati tudnivaló,amelyek mind azt szolgálják,ho