BOOKS: 4827
5/9786155783906.jpg

Kenyér - reggelire, ebédre, vacsorára

Szerző: Paul Hollywood

Itt az ideje, hogy a tányér mellé száműzött kenyeret visszahelyezzük az őt megillető helyre: az asztal közepére. A kenyérsütés alapjait nem nagy kunszt elsajátítani – tényleg csak pár egyszerű hozzávalót kell összekeverni –, ám igazán jól csinálni művészet. Aggodalomra semmi ok, bárki elsajátíthatja a kenyérsütés fortélya

3/9789633555477.jpg

Vega - könnyű és finom zöldséges receptek

Szerző: Jamie Oliver

Jamie Oliver – a nemzetközi hírű, brit sztárszakács – ezúttal ízletes, növényi alapú ételekkel jelentkezik. Napjainkban mind többen szeretnénk az egészségünk, pénztárcánk vagy bolygónk védelmében növelni a zöldségfogyasztásunkat. A világ minden tájáról merített inspirációkkal ezek a zseniálisan egyszerű ételek a zöldsé

4/9789634335894.jpg

Főzőiskola - alapreceptek a-tól z-ig

Szerző: Mautner Zsófia

Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb, legaktívabb szereplője, receptjeit sok ezren főzik. Több mint tíz könyve jelent meg, számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott a világ különböző tájain, televíziós főzőműsorokban háziasszonykodott, Chili & Vanília blogja pedig 2005 óta töretlen sikernek örvend.Mautner Zsófi ..

1/9789631366020.jpg

Több mint 70 mártás

Szerző: Rose marie Donhauser

Több mint 70 recept az alapmártásoktól a serpenyős mártásokon, a salátaönteteken és a mártogatókon át az édes mártásokig. Minimális munkával maximális élvezet: csak pár lépés elkészíteni egy tökéletes mártást. Lehengerlő sokféleség: klasszikus, egzotikus, kiadós és könnyű mártások halhoz, húshoz, zöldséghez… és még ..

6/9789636769314.jpg

Egy csipet józan íz - 345 recept

Szerző: Salamon Magda

Sem szakácskönyvekre szakosodott kiadó, sem szakácskönyvek lelkes gyűjtője nem vagyok. Viszont nagy becsben tartom a műfaj néhány emlékezetes darabját, amilyen ez a könyv is. Elképzelni sem tudnám az életemet jó ételek nélkül, és senki másnak sem kívánnék íztelen életet. A jó étel – legyen bár egyszerűbb vagy bonyolultabb komp

3/9789633247211.jpg

Természetesen magyarul

Szerző: Bede Róbert

Régi adósságot törleszt idén a TV Paprika egyik legismertebb és legkedveltebb mesterszakácsa, Bede Róbert. Természetesen magyarul című könyvében a Kárpát-medence hozzávalóiból készít egyszerűen elkészíthető, mégis ízletes fogásokat a tőle megszokott stílusban és profizmussal. A szerző ezúttal leveti szakácskabátját, kosarat ..

4/9789634068730.jpg

Deliciously ella vegán szakácskönyve

Szerző: Ella

Ez a könyv több mint 100 növényi alapú étel receptjét tartalmazza a konyhánkból, az ételbárunkból és a vacsoraklubjainkból.Több ezren kóstolták és tesztelték őket, vegánoknak, vegetáriánusoknak és húsevőknek egyaránt ízlettek! Mindegyik étel könnyedén elkészíthető egyszerű alapanyagokból, és tudom, hogy gyorsan állandó

5/9786155417481.jpg

édesem-sorozat (főzz be és süss! édes ajándékok! kekszek!)

Szerző: Márk Szonja

Márk Szonja: Édesem-sorozatMárk Szonja az Édesem Tortaműhely tulajdonosa. Fanatikus cukrász, munkája a hobbija.Főzz be és süss!A lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A könyvben 10-féle lekvár- és 30 süteményrecept várja, hogy befőzd, ill

4/9789634591801.jpg

Pogácsák, apósütemények - jegyzetelhető oldalakkal

Szerző: -

Pogácsák, aprósütemények - válogatott receptek, jegyzetelhető oldalakNincs job érzés, mint amikor frissen sült pogácsát kóstolhatunk, vagy kedvünkre nassolhatunk egy aprósüteményekkel teli tálcáról.Sorozatunk köteteiben tematikus válogatásban gyűjtöttük össze a legnépszerűbb recepteket. A látványos ételfotókkal illusztrált o

0/9789630998901.jpg

60 híres színész - 60 híres koktél

Szerző: Kádas Lajos

A könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és mellettük közreadja a hozzájuk kapcsolódó, róluk elnevezett koktélok receptjeit.

5/9789635090501.jpg

éltető növények - főzés a természet erejével

Szerző: Lisette Kreischer

Ételben az orvosság –tartja a népi bölcsesség, s mennyi igazság van ebben! Az Éltető növények című könyv az évszakokat és azok változását messzemenően figyelembe vevő, ízekben gazdag utazásra invitálja az olvasót. A főszerepet olyan csodás növények játsszák, melyeknek éltető hatásuk van: oxigént biztosítanak, táplálnak

2/3381002399000.jpg

Good food viii. évf. 10 . szám - 2019 november

"Milliók kedvenc ­gasztro­magazinja megérkezett Magyarországra!Ízek a világ minden tájáról, gasztronómiai kalandok hónapról hónapra:• „Ízpompás”, könnyen elkészíthető receptek• Remek ötletek, fantasztikus fotók• Hazai receptek, érdekes írások• BBC-hitelesség és -minőség 108 oldalon• Ha valami finomra vágyik, de nem szeret

5/9786155417535.jpg

Anya, kérek még! - hozzátáplálás egyszerűen

Szerző: Ambrus Éva

Amikor a hozzátáplálás témája egy édesanya számára aktuálissá válik, sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhat. Elsőre ijesztő lehet az egész, de a sok jó tanácsot félretéve, akkor járunk jó úton, ha kisbabánk jelzéseit figyeljük és követjük. A szerző, Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és

2/9789632939346.jpg

Barátok közt sülve-főve

„A főzés igazi közösségteremtő tevékenység. Ezt a könyvet azoknak szánjuk, akik hisznek ebben a közösségteremtő erőben, és szeretnek főzni barátok közt, barátoknak. Jó étvágyat kívánunk!”Vajda PierreEz nem csak egy szakácskönyv, ez egy gasztrokaland! Az olvasók belepillanthatnak a szereplők igazi életébe és étkezési szoká

1/9789631366013.jpg

Hús - alapmű a tudatos húsélvezethez

Az impozáns, mintegy 100 egész oldalas, színes ételfotóval és számos állat-, illetve fázisfotóval illusztrált album minden húsimádó álma, mert a gyönyörűen fotózott, ínycsiklandó húsételek elkészítésének leírása mellett rendkívül alapos ismeretekkel vértezi fel az olvasót. Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere o

1/9789631366006.jpg

Morzsaparty - tudatos konyha maradékok felhasználásával

Szerző: Csigó Zita

A könyv maradékok felhasználásával mutat új, izgalmas recepteket. Az első fejezetbe olyan ételek kerültek, amelyek a hűtőszekrény és a kamra maradékaiból készültek. A második fejezet készételeket alakít át, megmutatja, hogy a maradék főtt rizs, tészta, pörkölt, tejbegríz (és még sok minden más) miként ölthet új formát. A ha

Szakácskönyvek

Szakácskönyvek