Ella : Deliciously ella vegán szakácskönyve
Ez a könyv több mint 100 növényi alapú étel receptjét tartalmazza a konyhánkból, az ételbárunkból és a vacsoraklubjainkból.Több ezren kóstolták és tesztelték őket, vegánoknak, vegetáriánusoknak és húsevőknek egyaránt ízlettek! Mindegyik étel könnyedén elkészíthető egyszerű alapanyagokból, és tudom, hogy gyorsan állandó kedvenceiddé válnak, akár először kísérletezel a növényi alapú főzéssel, csak azért, hogy növeld a zöldségfogyasztásod, akár már régi olvasója és kedvevelője vagy receptjeinknek.A könyvben személyes gondolataimat is megosztottam mindarról, ami a Deliciously Ella színfalai mögött történt az elmúlt években. Csodálatos kaland volt, tele kihívásokkal és olyan sikerrel, amit legvadabb álmaimban sem képzeltem volna. Remélem, inspirálónak és motiválónak tartod majd a történeteinket.Örömteli főzést!
Hasonló könyvek
Rosenstein szakácskönyv
"Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem. Persze tudom, haladni ke
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Deliciously ella vegán szakácskönyve
Szerző: Ella,, Deliciously
Ez a könyv több mint 100 növényi alapú étel receptjét tartalmazza a konyhánkból, az ételbárunkból és a vacsoraklubjainkból.Több ezren kóstolták és tesztelték őket, vegánoknak, veg
Babaszakácskönyv
Levesek,főzelékek,gombócok,palacsinták,kalácsok és sok más finomság
Szakácskönyv
A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok, melyek hagyományőrzők és korszerűek egyszerre. Ilyen a jó szakácskönyv is: tu
Almás szakácskönyv
Az alma az egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcs, majdnem mindenütt megterem. Sokféle almát ismerünk, a savanykástól az édesig, a lédústól a kemény húsú, omlós, porhanyósig. ..
Halak szakácskönyve
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű fehérjét tartalmaz, sok A- és D-vitamin, valamint értékes ásványi anyagok ta