Sültek, pecsenyék
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Neves szerzők kitűnő receptjei.
Szerző: Gabula András-halmos Mónika
Káprázatos ételfotók, élvezetes stílusban megírt receptek és történetek, s mindezeket megkoronázandó fantasztikus ízek: ez az Ízvarázslat-sorozat. S valóban, varázslatos ízek állnak készenlétben, hogy „lecsapjanak” a gyanútlan háziasszonyokra, a családra, a vendégseregre.Az eddig megjelent kötetekben hagyományos magyar
Szerző: Bagolyné Szűcs Andrea
Kedves kis kukták!Ez a szakácskönyv a legkisebbeknek készült, akik most vesznek a kezükbe először fakanalat. Bátran vágjatok bele, mert receptjeink útmutatásai alapján minden kisgyerek - a szülei segitségével - el tudja készíteni ezeket az egyszerű, mutatós, inycsiklandó fogásokat.Jó főzőcskézést kívánunk!
Napjainkban a muffin talán a legdivatosabb sütemény. Nem is csoda, hiszen egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ( szinte ) korlátlanul variálható, és még megenni is egyszerű – csak bele kell harapni. Nincs is olyan teadélután, parti vagy gyerekzsúr, ahol ne kerülne asztalra ez a csodás találmány. Amióta megjelentek a sós változato
Szerző: Pálffy István
Az egykori híradós szubjektív borkalauza ismét nagy segítség azoknak, akik járatlanok a magyar borok világában. Pálffy István kötete az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra, 4 árkategóriában csoportosítva. A borok bemutatásai rövidek, szellemesek és szórakoztatóak, pártatlan hozzáállással, szigorúan a fogyasztó szempontj
Szerző: Marton Levente
Nem szokványos szakácskönyvet kínálunk ezúttal, hanem olyan receptek gyűjteményét, amely az étkek elkészítésén kívül a hozzájuk kapcsolódó történeteket is elmeséli. Humorral, szórakoztatóan kelt kedvet a főzéshez, sütéshez. Marton Levente élvezetes gasztronómiai írásaival évek óta minden pénteken találkozhatnak a Metropol
Szerző: Csáky Sándor
A kiadvány a 30-as évek elején gyors egymásutánban háromszor is megjelent, Kassán illetve Újtátrafüreden. A szerző a újtátrafüredi szanatórium főséfje volt, s könyvét a mai nagy szakácsaink is az egyik leghitelesebb forrásnak tekintik, sokszor hivatkoznak rá, s a gasztronómiai lexikon a 20. század egyik legnagyobb szakácsmestérenek
Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre - az Európa és Ázsia határán elterülő hatalmas térség gasztronómiája - eljutott az egész világba. Az or
Szerző: Stahl Judit
Az eddigi legsikeresebb Stahl szakácskönyv nem véletlenül lett az ország kedvence, hiszen mindenki szereti a finom ízeket, ugyanakkor senki sem akar órákig a konyhában álldogálni. Ezek az ételek bő 30 perc alatt elkészülnek, és tele vannak ízzel. Ínycsiklandó húsok, olaszos tészták, tartalmas saláták, kényeztető édességek mi mi
Szerző: Stahl Judit
Stahl Judit első szakácskönyve mára már klasszikusnak számít, hiszen olyan legendás recepteket tartalmaz, mint az epermisu, a spagetti pesto mártással, a krémes spenót sonkával vagy az olajbogyós kiflik.
Szakácskönyvek