Arabadzisz Iliászné, Oriskó Ferenc, Tomi : Gasztronómiai alapismeretek

ID: 0000121616
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789633369395
Megjelenés éve: 2007
Állapot: Új könyv
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

Hasonló könyvek

2/9789632516387.jpg

Gasztroajándékok

Szerző: Halmos Mónika

Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörp

nopic.jpg3/9789633700266.jpg
4/9789634454953.jpg

Hamburgerek

A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sora

9/9789639973237.jpg

Larousse gasztronómiai lexikon

A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megta

nopic.jpg3/9639673052.jpg
6/9637276109.jpg

Jégkrémdesszertek

A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat

nopic.jpg5/9638635312.jpg

Magyar vadgasztronómia

Szerző: Cey-bert Róbert Gyula

A szerző a hagyományos, azaz a főúri és fejedelmi konyhák világába, és a vadételek mai elkészítési módjaiba is beavatja az olvasót. Könyve szól a vadgazdálkodás területén dolgozó

7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés

Könyvesbolt