
Arabadzisz Iliászné, Oriskó Ferenc, Tomi : Gasztronómiai alapismeretek
Hasonló könyvek
Gasztroajándékok
Szerző: Halmos Mónika
Aki gondosan tervez, jó előre elkészíthet egy-egy finomságot, ami a későbbiekben lehet jó ajándék - augusztusban paradicsom csatnit főz, nyáridőn virágecetet érlel vagy citromfű szörp
Hamburgerek
A Formás szakácskönyvek a kezdő szakácsoknak is könnyen elkészíthető, egyszerű ételektől kezdve az ínyencek ízlésvilágának is megfelelő, különleges ételekig rengeteg receptet sora
Larousse gasztronómiai lexikon
A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megta
Jégkrémdesszertek
A gyönyörű fotókkal illusztrált Jégkrémdesszertek segítségével még többet hozhat ki a Carte dOr. jégkrémek ízéből, mediterrán receptjeinkkel gyönyörű fagylaltkelyheket kínálhat
Magyar vadgasztronómia
Szerző: Cey-bert Róbert Gyula
A szerző a hagyományos, azaz a főúri és fejedelmi konyhák világába, és a vadételek mai elkészítési módjaiba is beavatja az olvasót. Könyve szól a vadgazdálkodás területén dolgozó
Wok
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés