A legfinomabb bundázott ételek
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvÃró legfinomabb receptjeibÅ‘l ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvÃró legfinomabb receptjeibÅ‘l ad válogatást.
Szerző: Frank Júlia
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvÃró legfinomabb receptjeibÅ‘l ad válogatást.
Szerző: Csattos Ilona
Egy tankönyv az életedhez, amely segÃtségével megláthatod a legfontosabbat, ami eddig az életedbÅ‘l kimaradt. Ez nem ezoterikus könyv, nincs benne semmi misztikum. Még akkor sem az, ha elsÅ‘re annak gondolod. Éppen arról beszélek, hogy amit gondolsz, az csak a véleményed a valóságról. Amit itt találsz, az a nyugat és a kelet ideológiájá
Szerző: Kovács Teréz
Szegeden az 1890-ben Bába Sándor Kiadónál megjelent szakácskönyv mai nyelvre "lefordÃtott", átdolgozott kiadása. Frank Sándor mesterszakács tanulmányával.
Szerző: Nagy Csanád
Az ötleteken, hasznos tippeken, szakmai tanácsokon túl egyfajta látásmódot is szeretnénk átadni: a kertépÃtés művészet, melyben el kell merülni. Hiszen a körültekintÅ‘en tervezett és épÃtett kert, melyben a funkcionalitás találkozik az esztétikus elrendezéssel, hosszú éveken át kellemes élmények forrása, gyermekein tapasztalásá
Szerző: Bob Frissell
Az univerzum a létezés végtelen számú „dimenzióját” foglalja magában – minden egyes dimenzió saját valósággal rendelkezik és minden lény különféle tudatosságok egy kifejezésmódja. Harmadik dimenziónk a legalacsonyabb szint, ahol a tudatosság felelősségteljes élet formájában alakot ölt. Egy duális világot látunk: e világot p
Szerző: Rachel Lane
Ez a kivételes szakácskönyv 320 ételkülönlegességet kÃnál a modern konyha kedvelÅ‘inek. Valamennyi étel-ital Ãnycsiklandó, ám elkészÃtésükhöz nincs szükség ötnél több alapanyagra (néha készen kapható hozzávalókra). Amit ezen kÃvül még felhasználunk, az minden háztartásban megtalálható a kamrában vagy a hűtÅ‘ben: olaj, va
Szerző: Frank j. Kinslow
Az utóbbi pár év során számos újszerű önsegÃtÅ‘ módszer látott napvilágot, lerakva egy új világnézet alapjait. Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizációja a legújabb a sorban, amely a gyengéd érintéssel dolgozik, csöndesen aktiválva az idegrendszert, hogy spontán és természetes módon hozzon létre olyan környezetet, amelyben mély gy
Szerző: Pierre Franckh
Boldog pillanatokra vágyik, amelyek mindeddig elérhetetlennek tűntek? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idÅ‘, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlÅ‘ rendkÃvüli erÅ‘t felfedezze: Ha kÃvánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizony
Szerző: Vekerdy Tamás
A Nagy családkönyv olyan nagy formátumú, összegzÅ‘ mű, amelybÅ‘l a gyermekeiket, unokáikat nevelÅ‘ szülÅ‘k, nagyszülÅ‘k minden kérdésükre választ kaphatnak. Vekerdy Tamás, a NÅ‘k Lapja ismert gyermekpszichológusa különleges alapossággal és részletességgel foglalkozik a családban felmerülÅ‘ szokatlan helyzetekkel és nevelési problémÃ
Szerző: Richard a. Gordon
A kvantumérintés áttörést jelent a kézrátételes gyógyÃtás művészetében. Akár pályakezdÅ‘ vagy ezen a területen, akár szakképzett csontkovácsként, fizikoterapeutaként vagy bármilyen más gyógyÃtóként tevékenykedsz, a kvantumérintés olyan erÅ‘t és új dimenziót ad a munkádhoz, amilyent korábban elképzelni sem tudtál. A móds
Szerző: Szoó Judit
Ebben a kötetben kapnak helyet az Országos Kilófaló Receptpályázat nyertes olvasói receptjei, illetve a Népi ételek kötetben az elfeledett vagy talán a mai fiatal korosztály számára teljesen ismeretlen, de nagyon finom, ám rendkÃvül kalóriadús népi étkeket alakÃtja át Szoó Judit, hogy mindannyiunk asztalára odakerülhessenek az étel
Szerző: Péter Jánosné
Közel 1000 recept, néhány süteménynek többféle változata is. A sütni szeretÅ‘k egyaránt megtalálják benne a drága és olcsó, édes és sós, idÅ‘igényes és gyorsan elkészÃthetÅ‘ sütemények és édességek receptjét.
A magyar kultúra egyik komoly szegmense a konyhaművészet, ami Európa-szerte hÃressé vált. A könyv nem egyszerűen csak szakácskönyv, a kiváló recepteken túl az angolul olvasók megismerhetik gasztronómiai kultúránk történetét – a római és honfoglalás kori hagyatéktól a reneszánsz ünnepi lakomákon keresztül napjainkig, a hamuba sÃ
Szerző: Simai Kristóf
A neves drámaÃró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv Ãrásába fogott – ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerzÅ‘ szándékát beteljesÃtve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességrÅ‘l van szó: itt találkozhatunk elÅ‘ször kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a par
Szerző: Dr. Zajkás Gábor – Gyurcsáné Kondrát Ilo
A szÃv-és érbetegek diétás könyve nemcsak szÃv-és érbetegnek szól! A szÃvbetegségekben történÅ‘ elhalálozás ma is a vezetÅ‘ halálok a világon és hazánkban is! A könyv segÃtséget nyújt azoknak, akik hajlandók az életvitelükön változtatni, hogy javÃtsanak az általános közérzetükön és megelÅ‘zzék a bajt! A betegséget mindi
Életemód, gasztronómiai könyvek