Simai Kristóf : Némely étkek készítési módja

ID: 0333330100
Értékelés:

0 / 5

ISBN: 9789639659711
Megjelenés éve: 2011
Állapot: Új könyv
A könyv ára: 3753 Ft
Ezt a terméket jelenleg nem lehet rendelni. Rendelési szándékát emailben jelezheti.
CART: Amennyiben nem találja a keresett könyvet az oldal alján található email címre küldje el a könyv címét, szerzőjét, esetleg a megjelenés évét, mi válaszban megküldjük árajánlatunkat, milyen áron, időn belül tudjuk a könyvet küldeni.

A neves drámaíró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott – ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának első feljegyzése is.

Hasonló könyvek

nopic.jpg3/9789633700266.jpg
nopic.jpg0/3001100754616.jpg
9/9789639659711.jpg

Némely étkek készítési módja

Szerző: Simai Kristóf

A neves drámaíró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott – ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljes

nopic.jpg8/9789638777546.jpg

Japán ételek

Ez a szakácskönyv a bizonyíték arra, hogy a japán konyha nem korlátozódik kizárólag a sushira és a misolevesre, hiszen a szigetország konyhaművészete hihetetlenül sokszínű. A receptek

nopic.jpg8/9789638777522.jpg

Halételek

A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szakü

7/9639237329.jpg

Wok

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Ismert és kedvelt fogások a világ minden részéről. Nagyszerű receptek frissensültekhez, előételekhez, de a mindennapi étkezés

nopic.jpg6/9786156173409.jpg

Confectumok készíttésének módja 1779

A 18. század végéről származó kéziratos szakácskönyv, korabeli receptekkel, fortélyokkal, lekvárkészítési tanácsokkal."KANDÉROZOTT NARANCSHAJ - A narancsnak a hajával éppen úgy kell ..