BOOKS: 5635
nopic.jpg5/9786155417818.jpg

Bea konyhája 3

Szerző: Gáspár Bea

Gáspár Bea újabb receptválogatásából egy nagycsalád mindennapjai sejlenek fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátásra és hétköznapokra, múltidéző és frissen tanult fogások, persze mindez a konyhából szemlélve, megélve és leírva. Az első nagy fejezetben hagyományos ételek Bea módra megcsavart receptjeit t

nopic.jpg0/9786150125282.jpg

Ferrari - a 75 éves scuderia története

Szerző: Méhes Károly

A 2017-ben megjelent FERRARI 70 c. kötet kibővített, átdolgozott kiadása, 130 új fotóval. A könyv feldolgozza a csapat történetét egy-egy fejezetet szentelve minden évtizednek, minden Ferrari-világbajnoknak és a legjelesebb pilótáknak. Új tartalomként került bele egy fejezet a Ferrari és Magyarország kapcsolatáról.

nopic.jpg0/9786150129631.jpg

Ellenállhatatlan egészséges ételek

Szerző: Török Eszter

Meglepő, de sokszor kapom visszajelzésként „a pácienseimtől”, hogy az én szakácskönyvem az első,amiből tényleg főznek. Ha belegondolunk, gyakran csak megvásároljuk a szakácskönyveket, az elejénbelelapozunk, de utána csak a polcon díszelegnek, nem használjuk őket.Ez a könyv valódi ételeket tartalmaz, valódi embereknek! Ebből tényl

nopic.jpg6/9786156345066.jpg

Puskás - második élet (regény)

Szerző: Entrialgo, Daniel

"Nácik, kommunisták, besúgók, az ‘56-os forradalom, Spanyolország. A világ leghíresebb magyarjának hihetetlen életútja, ahogy még sohasem tálalták.Puskás – eredetileg Purczeld – Ferenc eseménydús élete kanyargós folyóként szeli át a XX. századot. A kispesti srácból a legendás Aranycsapat kapitánya és legnagyobb sztárja, valamin

nopic.jpg5/9789635721207.jpg

A hosszú élet ízei

Szerző: Buettner, Dan

„A 100 év fölöttiek a világ minden táján esküsznek rá, hogy a hosszú élet a konyhában kezdődik.”? Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotóiFöldünk Kék Zónáiban élnek a világon a leghosszabban az emberek. Ezek a varázslatos helyek Szardínián, a Costa Rica-i Nicoya-félszigeten, egy apró görög szigeten, Ikarián, a ..

nopic.jpg5/9786155417801.jpg

Halimádók konyhája

Szerző: Andrejszky Zoltán

A tapasztalat úgy tartja, hogy azt, aki csak egy kicsit is szeret főzni, mindig meg lehet lepni egy jólmegválasztott szakácskönyvvel. A gasztrokönyvek világa rég nem a szigorúan vett receptgyűjteményekrőlszól. A könyvben nemcsak az egymás után pörgő receptekben találhatjuk meg a számunkramegfelelőt, hanem a különböző halfajok (ponty

nopic.jpg6/9786156345011.jpg

Tenisz - a belső játszma

Szerző: Gallwey, W. Timothy

"Több mint 1 millió eladott példány világszerte! A közel harminc éve megjelent első kiadás óta több ezer amatőr és profi teniszező játékát reformálta meg ez a méltán világhírű kiadvány.Ez a könyv Neked való, ha ezekkel a problémákkal nézel szembe teniszezés közben:- Az edzésen jobban megy a játék, mint a meccseken.- Pontosa

nopic.jpg5/9789635821709.jpg

Csokoládé

Szerző: Ferrandi

A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁIMinden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemesÍnycsiklandó remekek a francia cukrászművészet konyhájábólA Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán

nopic.jpg4/9789634595472.jpg

Ahogy én készítem...

Szerző: Máté Pálné Terenyei Katalin

"Ha valaki egy új vagy különleges ételeket, süteményeket remél ettől a kis gyűjteménytől, az csalódni fog. Nem találtam ki új ételeket. A receptek megfogalmazásában igyekeztem az egyszerűségre törekedni, és kerültem a ritka vagy szokatlan fűszerek, alapanyagok használatát, hogy azokat a sütésben, főzésbe kevésbé járatosak is k

nopic.jpg4/9789634595489.jpg

Pelle józsefné nagy szakácskönyve

Pelle Józsefné könyvsikereinek titka talán abban rejlik, hogy tanácsokat ad a kezdőknek, de a gyakorlottabbak is találnak bennük néhány jó ötletet, melyek megkönnyítik, egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a szinte legtöbb időt igénybe vevő házimunkát: a sütést-főzést.

nopic.jpg5/9789635050826.jpg

Bolygóbarát konyha

Szerző: Edwards, Karen

A könyv elgondolkoztat arról, hogy miként lehet vásárolni és főzni környezetbarát módon. Megtanít felismerni, hogy mely élelmiszereket használjuk és melyeket inkább kerüljük. A könyvben 30 nagyszerű receptet is találhatunk, amelyeket Ön is megszeret, nem csak a bolygónk. A receptek mellett a kiadvány számos tippet és tanácsot is ad, ..

nopic.jpg5/9786155417825.jpg

Levendula

Szerző: Beh Mariann

Beh Mariann kertészmérnök 2014-ben alapította a Bazsalikomos kert névre hallgató családi kisvállalkozást. A kertjükben termesztett gyógy- és fűszernövények, ehető virágok felhasználásával teakeverékeket, fűszersókat készít és értékesít. 2018-ban megjelent A kert konyhája című könyve különleges képi világával és szakmai, ..

nopic.jpg6/9786156173409.jpg

Confectumok készíttésének módja 1779

A 18. század végéről származó kéziratos szakácskönyv, korabeli receptekkel, fortélyokkal, lekvárkészítési tanácsokkal."KANDÉROZOTT NARANCSHAJ - A narancsnak a hajával éppen úgy kell tenni, mint magával a naranccsal, és meg kell szárasztani, ha kandérozni akarod (csakhogy hidegen kell a nádmézet reája tölteni). A kandérozni való n

nopic.jpg5/9789635661374.jpg

101 whisky - második, teljesen átdolgozott kiadás

Szerző: Buxton, Ian

A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen átdolgozott és naprakész kiadása.Ez egy teljesen más whiskykalauz.Nem díjak felsorolása.Nem valamelyik önjelölt whiskyguru listája a világ 101 legjobb whiskyjéről.Egyszerűen csak egy útmutató 101 olyan whiskyhez, amelyeket az it

nopic.jpg8/9786158192118.jpg

Brutális kaják

Szerző: Fördős Zé

Brutálisan cuccos és villantós recepteket hoztam össze ebben a könyvben, de közben nem feledkeztem meg a vegákról és a gyors, megúszós kajákért rajongókról sem.Nem fogok kamuzni, egészen durva recepteket is találsz benne, némelyik talán még annál is kiveri a biztosítékot, akinek pörköltszaft volt a jele az oviban. De tudod, miben his

Életmód

Életemód, gasztronómiai könyvek